På innsiden: pregame

Lørdag 30. mai kl 11:30: Da er vi klar. Mat er fortært, vi har sett video, hatt vår pre-game walk-through, tatt lagbilde… spise mer mat. Og fylle påmed masse drikke.

Hver pregame er spesiell. Det er en egen spent følelse, en stillhet, som hviler over laget. Det er kombinasjon av fokus og forventning. Latteren sitter løst, litt smånervøst.

Som trenere spøker vi litt men det kverner hele tiden i bakhodet om vi er godt nok forberedt. Det er mye vi kunne tenkt å gjort, men alt vektes mot hvor godt evner vi å utføre. Hva føler vi oss trygg på, og hva er mer risikabelt. Kampplanen er lagt, men vi vet samtidig at den gjerne ryker rett ut vinduet fra første kontakt. Det vi må være god på er forberedelser, observere og tilpasse.

De viktigste personene i dag er spillerne. De virker å ha en fin ro vi alltid ser etter før kamp. Det indikerer at de føler seg trygg på det vi prøver å gjøre. Er de det, har vi gjort jobben frem til kampstart. Hva som skjer under kamp, det er opp til dem å bestemme. Men det føles bra….Jeg har ikke noen videoer å vise men noen bilder har jeg likevel fått tatt.

 

pregame film study
pregame film study
Offensive line during pregame walkthrough getting in their stance
Offensive line during pregame walkthrough getting in their stance

 

backside of a team picture
backside of a team picture

Håper å se så mange som mulig på Jordal kl 15:00!!

 

Heia Norge!!

 

 

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x