Etter kampen: NTNUI Nidaros Domers – Drammen Warriors

Sent men godt er det noe som heter, vi fikk snakket med begge lagene etter kampen nå sist helg i Trondheim, Her får du det.

Foto: Nidaros Domers
Foto: Nidaros Domers

Først ut er Drammen Warriors sin trener Roger Westbye:

Vi hadde en hard, morsom kamp med lite straffer i mot oss, men vi slapp inn 33 poeng kun i 2 qtr. Holdt 0 i 1, 3 og 4. Qtr.

Backup qb i deler av 2 half. Rulerte samme spillere på OL og DL. Så vi er fornøyde med mannskapet på 19 mann som bet tenna sammen motiverte hverandre. Sto opp for hverandre og gutta er med å bygge lagmoral til tross av resultatet. Det er en vei og gå, men beveger oss i rett retning. Fornøyd med gutta

Her har du hva Domers hadde å si:

God seier. Spiller en veldig god første omgang, noe svakere i andre omgang, men dette kan skyldes at vi prøvde litt nye ting og at vi roterte på spillere. Veldig fornøyd med at vi fortsetter med å ha turnovers på defense, også topper vi kaka med å ha shutout.

Vi har en veldig bra goalline stand, der Drammen er en halv yard unna scoring, men vi klarer å stoppe de på downs og hindre scoring i mot. Offense produserer poeng og yards, og vi utfører våre oppgaver.

 

Slipper som sagt litt ned i andre omgang, men dette skyldes nok at vi prøver litt nye ting og roterer på spillere. Alltid noe å pirke på, alltid mulighet til å forbedre seg, men en god og viktig seier, som sikret hjemmebanefordel i sluttspillet. Ser nå fram til doubleheaders mot Åsane, som avgjør første seed i 1.div.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x