Før kampen: D2 Tønsberg Raiders – Oslo Vikings 2

Det er klart for 6.serierunde, og vi har henvendt oss til lagene som spiller kamper vi ikke får vært tilstede på, og bedt dem om å gi oss sine tanker om oppgjøret som venter. Tønsberg Raiders tar i mot Oslo Vikings sitt andrelag på hjemmebane førstkommende søndag, og her er kommentarene vi har fått fra begge lag. Tønsberg skulle ha spilt en kamp i mot Tromsø forrige helg som dessverre ble avlyst, så vi regner med at de er veldig klare til å spille denne kampen, som blir årets første «ordentlige» hjemmekamp for vestfoldingene. Oslo Vikings 2 har vunnet sine siste to kamper, og har nok store planer om å fortsette den seiersrekken førstkommende søndag.

Foto: Bjørn Tore Manuel Emanuelson
Foto: Bjørn Tore Manuel Emanuelson

 

Hva Tønsberg Raiders sin hovedtrener Kristian Berntsen hadde å si finner du under her:

Vi forberedte oss bra til kampen mot Tromsø som ikke blei noe av. Kampen til helgen har vi ikke fått like bra tid til å forberede oss til.  Vi kommer til å gjøre noen små justeringer på angrepsspillet da vi har

noen nye spill som vi har trent inn som vi kan komme til å prøve, men jeg tror vårt angrepsspill passer mot deres forsvar. Det vi har jobbet mest med er forsvar og sparkespillet.

Vi har trening i dag, (onsdag, red. anm.) der jeg kommer til å sette opp Vikings sitt forsvar og angrep, og gå igjennom det jeg har sett på tape. Jeg tror på en jevn kamp, men satser på noen raske poeng i starten sånn at vi kan få litt kontroll på kampen gjennom vårt løpespill. Jeg tror også special teams vil være avgjørende.

 

Hva Derek Mann, hovedtrener Oslo Vikings 2. lag, hadde å si finner du her: 

This week will be a bit different from our normal schedule. We will go over our film from our last match with the Trolls and build on that victory. We know that Tønsberg is a very good team that is 3-0 and it will be a really tough match for us.

Our team is looking forward to playing the Raiders. They are off to a great start and it will be an exciting game. We just have to do what we do and execute.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x