Før kampen: Oslo Vikings 2 – Kolbotn Hunters

Vikings enter Frogner

Vi er inne i andre kamphelg i det norske seriespillet, og på Frogner Stadion er det hektisk aktivitet i Vikingsleiren denne helgen med kamp for U17 og andredivisjonslaget i dag, og eliteseriekamp mot 1814’s i morgen. Vi har tatt turen for å sjekke stemningen før andredivisjonskampen, der vestkantgutta møter bøndene fra Kolbotn for første gang siden sent nittitall da Kolbotn Kodiaks fremdeles eksisterte.

Det begynner å bli noen år siden Vikings hadde andrelag i seriespill, men i år har de altså påmeldte lag i både eliteserien og 2. Divisjon. Andredivisjonslaget spilte treningskamp mot Fredrikstad Kings for et par uker siden der de så solide ut både i angrep og forsvar, så det blir spennende å se hvordan de klarer seg mot (det vi antar er) noe tøffere motstand fra Hunters i dag. Vi har tatt en prat med hovedtrener Derek Mann før kampen for å sjekke hvilke forventninger de har til dagens oppgjør:

Derek Mann før kampen D2 230415

 

Kolbotn Hunters spiller også sin første kamp for sesongen i dag. Det ryktes om en vellykket treningskamp mot Midwest Musketeers før sesongen og en spillerstall som er større en tidligere år, så ting ligger til rette for at Hunters kan slå godt fra seg i år. Da vi pratet med laget før sesongen hadde de et mål om å vinne alle sine kamper i år, så det blir spennende å se om gutta har forberedt seg godt nok gjennom offseason, eller om de bare er store i kjeften 😉
Vi har tatt en prat med hovedtrener Frank Valleè for å høre hva han tenker før kampen i dag:

Frank Valleé før kampen D2 230416

 

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x