Før kampen: U19-finalen 2015

U19

I dag klokken 15.00 er det tid for kickoff i dagens andre finale, denne gangen for gutta på U19. Også denne kampen spilles på Jordal, og er et klassisk oppgjør mellom byrivalene Oslo Vikings og Vålerenga Trolls.

Vålerenga Trolls har kommet seg ubeseiret gjennom seriespillet i år, og vant semifinalen mot Lura Bulls​ 62 – 6 forrige helg. Vikings på sin side har et knepent 20 – 26 tap mot Trolls, men har klart å holde de andre lagene ute av endzone i resterende kamper, inklusive en 40-0 seier i semifinalen mot BVH Gators. Det er altså to jevne og gode lag som stiller til start i finalen, så det blir garantert en spennende kamp som setter punktum for årets fotballsesong her i Norge!

Vi er til stede på Jordal og har snakket med trenere fra begge lag før kampstart, i videoene under kan du høre hva de forventer i dagens kamp.

Intervju med headcoach for Vikings, Nicolai Knutsen

Nico før U19 finalen

 

Intervju med headcoach for Vålerenga Trolls, Scott Boer:

For dere som ikke har anledning til å være til stede på Jordal i dag streames kampen via livesenteret på Trolls sin hjemmeside. Vi ønsker lagene lykke til, og kommer tilbake med intervjuer etter kampen i en egen sak.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x