Vi har pratet med…Åsane Seahawks!

Logo Åsane

Vi slo også av en liten prat med Trygve Talhaug leder i Åsane Seahawks. Dette er det sjette i en serie med en rekke intervjuer med alle lagene som skal delta i 2 div. i år og vi har spurt alle lagene 3 spørsmål:

#1 Om de har noen nye spennende tilskudd av spillere?
#2 Hvordan de tror de kommer til å gjøre det i årets sesong?
#3 Hva de tror om motstanderne deres?

Her har du spørsmålene fra oss og svarene fra Trygve Talhaug:

Hva har dere fått av nye spennende spillere, kan du fortelle litt om det ?

Vi har ingen spennende tilskudd a la Trevor [Richter] som kom i fjor.  Vi har derimot rekruttert unge voksne også i høst, og som spilte liga + finale i Bergen Bowl. Gledelig er det at vi i 2014 på våren hadde flere 17 åringer på laget, og at vi i høst hadde opprykk fra 2 til fra juniorgruppen. Yngste var 16 år. I 2015 vil ytterlige 5-6 ungdommer få prøve seg med seniorlaget, og vi håper mixen av gamle veteraner og unge spillere fra egen stall vil gjøre at vi på sikt får en bedre stall uten at mange og dyre importer skal være nødvendig. Men unjguttene trenger tid, det er vi villig til å gi dem.

Åsaen seahawks - hunters 2014
Foto: Kolbotn Hunters

Målsetting for 2015 sesongen…?

I årets sesong håper vi selvfølgelig å kunne kjempe om en ny tittel. Vi ser derimot at konkurransen er skjerpet fra i fjor, vi er spesielt spent på Bergen Storms retur til seriespillet, og flere av lagene på Østlandet ser også sterke ut.

Hva tenker dere om sesongens motstanderne?

Vi registrerer at Sarpsborg har fått gode tilskudd, og som sagt at Bergen Storm er tilbake i serie med mange av sine gamle veteraner. Vi tror ellers våre motstandere blir tøffe å møte. Og vi ser frem til en spennende og sportslig god vårsesong

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x