Vi har pratet med…Drammen Warriors!

Neste laget ut i årets serie av «Vi har pratet med» er Drammen Warriors og deres ildsjel Roger Westbye. Roger som har holdt på med dette en stund og vært lagets hovedtrener på flere nivåer har tatt et steg tilbake og vil i år «bare» ha ansvar for U17 laget, selv om vi er rimelig sikker på at han har en finger med i spillet med alt som foregår i Warriors, under finner dere i hvertfall hva han svarer om 2018 utgaven av senior-laget.

Har dere har noen nye spennende spillere tilflyttede eller i fra egen stall som kommer opp i fra årsklasser under?

Vi har ingen innflyttere, men vi har en samarbeidsavtale med Trolls på D2. Vi har en veldig tynn stall i D2 og vi har noen U17 Spillere som skal spille i de serierundene som det ikke er U17 kamper. Vi bygger opp ny senior stall i Drammen og har gjort noen endringer i ansvarsoppgaver i trenerteamet. Hovedansvaret for D2 er Mathias Sandli og Kristian Andresen. Jeg og Erik Allum har U17.

Målsetting for årets sesong med laget..?

Målsetting er å gi nye D2 spillere, noen comebacks og Trolls gutter en god erfaring i å spille amerikansk fotball, ha det gøy og lære av hverandre. Vi håper å kunne være blant de i toppsiktet. Men fokus vil være 1 kamp av gangen.

Har du gjort deg opp noen tanker om motstanderne deres i inneværende sesong..?

Vi har Ålesund i vår første match. Og det er jo et spennende lag. Vet at de har en engasjert trener. Kongsvinger aldri møtt D2 laget, blir spennende å møte de. Vi har jo gode erfaringer med deres U17 lag. Lillestrøm har jo gjort forsterkinger i trenerteamet og blir spennende å møte de. Gode erfaringer fra å møte Lillestrøm.
Tromsø er jo en jo interessant lag blir morsomt å møte de på hjemmebane i Drammen.
Oslo Vikings blir nok den hardeste nøtta å knekke.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x