Vi har pratet med… Fredrikstad Queens

Queens

Høsten nærmer seg med stormskritt, og til helgen spilles åpningskampene i dameserien, der Trolls møter Queens på Jordal, og Gladiators spiller mot Hurricanes i Kristiansand. Vi har sendt ut spørsmål til de fire klubbene med damelag i seriespill, her er hva hovedtrener for Queens Honar Kaderi hadde å si før sesongen.

Hvordan ser laget ut foran sesongen?
Årets Queens lag ser veldig annerledes ut i år enn i fjor, både på og av banen. Vi er nok bedre forberedt på sesong i år, men beklageligvis har vi både mindre spillerstall og trenerstab enn i forrige sesong.

Hvordan har sesongforberedelsene gått?

Pre-season startet fra siste uke i Mai, det var da coach Kaderi tok over rollen som headcoach. Det ble lagt fram en plan slagplan på hva som skulle skje fremover med offense og defense trening, treningscamp og teoritimer med tavleundervisning.

Hva er målet for årets seriespill?

Årets mål er å skaffe så mye kunnskap som mulig, ettersom halve laget aldri har spilt en kamp før og er ganske ferske. Vi vil selvfølgelig gi vårt beste for å vinne, men man må jo være litt ydmyke og respektere de andre lagene for deres kunnskap og styrker. Vi ønsker å se sporten vokse og forhåpentligvis se flere lag i sesongen kjempe side ved side om tittelen som Norges beste kvinnelige lag.

Hvordan tror dere tabellen ser ut etter siste seriekamp? 

Det er jo et veldig godt spørsmål. Alle lagene har sine styrker og svakheter, og man kan streng tatt ikke ta utgangspunkt i fra det vi så i fjor, ettersom mye har skjedd det siste året.
Som nevnt tidligere så er det viktigste for oss å skaffe oss så mye kunnskap som mulig, og promotere idretten slik at vi kan stille med 40 damer på sidelinjen til neste år og ikke 20.

Eventuelt annet dere har lyst å si?

Vil bare tilføye at det er så fantastisk å se sporten vi er så glade i vokse for hvert år. Vi ønsker jenter og damer i alle aldere velkommen til å være med på en litt annerledes type sport, og våre dører er alltid åpne for nye ansikter. Informasjon angående laget og treningstider står på vår hjemmeside www.Fredrikstadqueens.com

Vi vil avslutte med å si at vi ønsker alle lagene lykke til i årets sesong!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x