Vi har pratet med…Fredrikstad Queens!

queenslogoDa har vi fått slått av en prat med Sportslig leder i Fredrikstad Queens, Trude Anine Skaar. Etter eget utsagn er de Norges største damelag. Under her finner du hva hun hadde å si.

Dere har startet opp med damelag hva kan du si om det, finnes det talenter hos dere og hvor mange er dere ? 

Vi er i dag 33 jenter med utstyr og vi får stadig nye ansikter på trening. Hvem skulle tro at Østfold, og Fredrikstad har så mange tøffe jenter? Vi har foreløpig ikke vært i noen kampsituasjon, men vi ser stadig utvikling og god progresjon bland jentene på trening.

Foto: Fredrisktad Queens
Foto: Fredrisktad Queens

Målsetting for årets sesong med laget?

Dette er det første året med egen dameliga, og jeg er sikker på at dette blir en positiv erfaring for oss alle. Fredrikstad Queens har selvfølgelig som målsetting å bli best i landet, men vi tar denne første sesongen som læring. Med tanke på at vi enda er i en etableringsfase, vil jeg tørre å påstå at dette er en super periode for oss å lære å kjenne sporten og lagvenninner på.

Hva tror du om de lagene dere skal møte…? 

Jeg er under den oppfatning at mange av de andre nyetablerte lagene er på samme ståsted som oss. De som har mest erfaring og som for oss virker til å være sterke motstandere i en kampsituasjon, vil være Kristiansand Gladiators. Selv om de ikke har like mange spillere som oss, vil de definitivt stille med mer kunnskap og erfaring. Men det er ingen tvil om at vi i Queens gleder oss til sesong. Og jeg må si jeg er ubeskrivelig stolt av hva vi har fått til så langt, og blitt utrolig glad i hver eneste en av jentene på laget!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x