Vi har pratet med…Gjøvik Swans!

Logo Swans

En ny sesong er på trappene og i den forbindelse så har vi sendt lagene i 2. divisjon tre spørsmål hver. Dette gjorde vi også i fjor. Først ute i år er Gjøvik Swans!

Har dere har noen nye spennende spillere tilflyttede eller i fra egen stall som kommer opp i fra årsklasser under?

Vi har mange nye spennende spillere i år, både spillere som tidligere har vært for unge og helt nye spillere. Vi har for første gang på 3 år faktisk nok linjespillere. Bare det at linjespillerne slipper å spille begge veier kommer til å bli en stor forbedring fra i fjor. Jeg vil også trekke frem en meget talentfull ung QB som er klar for seriespill i år, hos oss bare kalt «Golden Arm». Ellers er stammen fra i fjor fortsatt i laget, så stallen ser absolutt bra ut.

Målsetting for årets sesong med laget ?

Målsetningen vår er absolutt å kjempe om opprykk til 1.divisjon. Vi skuffet stort i 2015 av forskjellige grunner, men er klare for å ta tilbake plassen på toppen av tabellen.

Tanker om motstanderne deres i inneværende sesong.

Dette blir absolutt en spennende sesong. Vi er som kjent i samme divisjon som Tromsø Trailblazers, Tønsberg Raiders, Vålerenga Trolls, Oslo Vikings, Lillestrøm Starfighters, Kolbotn Hunters, Kristiansand Gladiators, og Fredrikstad Kings.

Av disse møter vi Kings i første serierunde noe vi virkelig ser frem til. Dette blir et gledelig gjensyn fra vår debutsesong, og forhåpentligvis gi samme resultat som sist! Deretter går turen ned til Kristiansand for å møte de tidligere norgesmesterne Gladiators. Vi ser for oss en hard kamp i Sørlandets hovedstad.

Neste kamp er hjemme mot Trolls. Vålerenga kan vente seg et revansjelystent Swans. Midt i sesongen får vi nok et gjensyn fra vår debutsesong, nemlig hjemmekamp mot Lillestrøm Starfighters. Dette blir nok helt sikkert en like fysisk hard kamp som forrige gang, men ser i tillegg for oss et enda bedre teknisk og taktisk Lillestrøm-lag. Så bærer turen til Oslo vest og et møte med Vikings. Et lag vi vet lite om, men som helt sikkert blir å se i blant topplagene i divisjonen. Sesongen avsluttes i Tønsberg, mot Raiders.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x