1 av 2: Oslo Vikings ute av U17-serien

Oslo Vikings red on white logo

Oslo Vikings hadde to lag påmeldt til årets U17-serie. Ett av disse to har nå fått en trist sorti, når Vikings har sett seg nødt til å trekke laget. Informasjonen om valget kom forbundet i hende i forrige uke, og tidligere i uka varslet Norges Amerikanske Idretters Forbund (NAIF) klubbene i serien.

Det er det såkalte Oslo Vikings Hvit – laget som er trukket fra seriespill, og som da altså befant seg i pulje Hvit i årets todelte U17-serie. Allerede ved første seriekamp 17.april kunne man få et inntrykk av at Vikings nok hadde litt færre spillere på U17-nivå enn de så for seg på det tidspunktet de valgte å melde på to lag. Laget rakk å gjennomføre tre kamper før man på grunn av en skade under oppvarming før kampstart borte mot Tønsberg, rett og slett var for få spillere til å starte kampen.

Når påfølgende kamp mot Nidaros Domers hjemme på Frogner heller ikke lot seg gjennomføre, var det i praksis over og ut. Etter det vi erfarer vil lagets resultater i de spilte kampene bli stående, mens de resterende kampene til Oslo Vikings Hvit blir satt til 0-30, som er walk-over resultatet som benyttes i Norge.

Såvidt vi vet er dette andre gang noensinne at Oslo Vikings har endt opp med å trekke et lag fra seriespill. Dette føyer seg imidlertid inn i rekken av lag som er trukket fra kamper og seriespill i år, noe som ikke kan sies å være en positiv utvikling kontra de siste årene før 2016. Riktignok har det vært frafall av lag da også, men ikke i så stort antall som vi har sett i forbindelse med årets sesong.

Ut fra hvordan det fungerer med to lag på samme alderstrinn, hvor Oslo Vikings Hvit har vært regnet som utviklingslaget (farmerlaget til Oslo Vikings Rød formelt sett) av de to Vikings har hatt i spill, så vil vi tro at de gjenværende spillerne på laget som er trukket har fordelen av å kunne være med på Oslo Vikings Rød i resten av årets seriespill.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x