Alek Torgersen signert av Washington Redskins!

Alek Torgersen

O hellige politisk korrekthet når det gjelder lagnavn – vi har fått en nordmann hos Washington! QB Alek Torgersen ble plukket opp av Redskins, og blir å finne på deres practice squad istedenfor hos Atlanta Falcons.

Nyheten dukket først opp via Twitter i går kveld:

Deretter fulgte flere på med samme informasjon, inkludert Falcons-fans som innså at de mistet Torgersen for denne gang:

Dermed fortsetter Torgersens NFL-karriere, og han er allerede hos sitt andre lag før kickoff i sin første sesong. Nå hører det med til historien at som practice squad-spiller ser man ikke nødvendigvis banen i løpet av sesongen i det hele tatt, men man er med som en del av laget hele uken og får dermed en førsteklasses «utdanning». Man får også betalt en grei lønn på minimum 56.000,- norske kroner (bortsett fra at man får det i dollar, da) i uka. Det blir like over 950.000,- kroner i løpet av en hel sesong, og det er minimum – man kan få mer utbetalt alt etter hva som avtales mellom klubben og den enkelte spiller. I tillegg er det slik at om man blir hentet opp fra practice squad til den ordinære troppen, så har man rett til minimumslønnen for en NFL-spiller på rett i overkant av 3,6 millioner kroner – hvorav 640.000,- kroner garantert selv om man kun skulle være i den ordinære troppen i en uke eller tilsvarende.

Kirk Søskenbarn

Washington Redskins har to QBer på den ordinære rosteren; startende Kirk Cousins og innbytteren Colt McCoy. De hadde også Nate Sudfeld som QB, men han ble kuttet på lik linje med det Torgersen ble hos Atlanta Falcons – for deretter å bli plukket opp av Philadelphia Eagles på mer eller mindre samme sett som Washington plukket opp Alek Torgersen.

Vi gratulerer Alek Torgersen med å fortsatt henge med som NFL-spiller, og attpåtil å ha fått tillit av en ny arbeidsgiver innen samme liga!

 

 

Noen av våre tidligere saker om Alek Torgersen:

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x