Amerikansk fotball-lag på gang i Indre Troms!

Idretten vokser her i Norge, og siste potensielle tilskudd på stammen finner vi i Bardu. Der har et par kjente fjes med bakgrunn i idretten tatt grep, og nå gjøres det forsøk på å starte opp lag i Indre Troms!

Blant initiativtakerne finner vi Nancy Vikra, kjent som primus motor for damelaget til Haugesund Hurricanes, og Anders Johnsen. Sistnevnte er nok lite kjent for de som har fulgt med på norsk amerikansk fotball de siste årene, men Johnsen er en tidligere QB for Hamar Ruins og U19-landslaget som var et av våre fremste talenter på posisjonen rundt årtusenskiftet. Nå er han altså tilbake i idretten og kan bidra med kunnskap til nye generasjoner!

Det er langt fra Haugesund til Bardu, så den som konkluderer med at Nancy Vikra har flyttet på seg, konkluderer riktig. Hun har nylig flyttet til Indre Troms, og lar heldigvis ikke amerikansk fotball ligge på hylla av den grunn. I tillegg er Eyvin Sommerseth, med sterk tilknytning til Tromsø Trailblazers og forbundet (hvor han er nestleder for seksjonen for Amerikansk fotball), samt en av våre skribenter her på Amerikansk Fotball, involvert som rådgiver for prosjektet.

Lokalavisen Folkebladet har skrevet en sak om det hele, og den finner du her:

Laget har også en egen Facebook-side, og den finner du her:

I tillegg kan vi røpe at podkast-opptak hvor vi snakker med Nancy Vikra om intiativet nylig er gjennomført, og vil dukke opp i kommende utgave av Amerikansk Fotball Podkast!

Vi kommer også tilbake til Bardu Wolverines, som laget ser ut til å bli hetende, etterhvert som det nærmer seg at laget er på treningsfeltet. Indikasjonene er at det blir kort tid til!

 

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x