Brasilianere på vei til innendørsfotballen i USA

Andrei Vargas
Andrei Vargas – fra Brasil til USA

Den amerikanske versjonen av X-League har vi omtalt før, når vi linket til den første finalen i denne ligaen, som er knappe 1 år gammel. Da var det Florida Marine Raiders som møtte St.Louis Attack.

X-League, eller XIFL som den også blir kalt, er en av de mange regionale innendørsligaene som man finner rundt om i USA. Kvalitetsmessig er den et godt steg ned fra Arena League, men det er allikevel mange habile spillere i ligaen i tillegg til en del påfyll som ikke nødvendigvis hadde gjort så stor suksess her i Europa heller.

I forkant av årets sesong gjør imidlertid Florida Marine Raiders et interessant grep: De forsterker den defensive linjen med to brasilianske spillere!

Kawan Pivatto - coritibacrocodiles
Kawan Pivatto – fra Brasil til USA

Da mener vi brasilianere som kommer fra sporten i Brasil, og ikke har erfaring fra USA fra før av. De to, 33 år gamle Andrei Vargas (Cuiaba Arsenal) og 25 år gamle Kawan Pivatto (Curitiba Crocodiles), er begge relativt erfarne i sitt eget hjemland. Nå skal det bli spennende å se om de når opp på lavere innendørsfotball-nivå i sportens eget hjemland, hvor de møter spillere med betraktelig sterkere fotball-CVer.

Vi ønsker dem ihvertfall lykke til!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x