Charles Woodson sier takk for seg; vi sier takk for ham!

Charles Woodson - through the years

Siden 1998 har den defensive backen Charles Woodson vært på en NFL-roster, i det han har bygget en Hall of Fame-karriere. Heisman Trophy-vinneren fra 1997 legger nå opp, og vil bli dypt, dypt savnet!

Charles Woodson er den eneste primært defensive spilleren som har vunnet Heisman Trophy, og da snakker vi siden starten helt tilbake i 1937. Riktignok spilte Woodson noe offense, og gjorde betydelige bidrag til sitt University of Michigan som returmann, men han var først og fremst en defensiv spiller. Det var da også som cornerback og senere safety at han skulle gjøre seg bemerket i NFL.

Michigan's cornerback Charles Woodson (2) leaps to make an interception in the end zone in the first half on a pass from Washington State's Ryan Leaf during the 84th Rose Bowl in Pasadena, Calif., Thursday, Jan. 1, 1998. Watching the play are Michigan's William Peterson (23) and Washington States Kevin McKenzie (9).
Woodson med interception i National Championship-kampen, 1997

Det er mange som vinner Heisman Trophy som flopper i NFL. Charles Woodson har definitivt ikke vært en av dem, og har utvilsomt vist talentet og produksjonen til å forsvare at han ble draftet som #4 i 1.runde av 1998-draftet. Det var hans nåværende lag Oakland Raiders som draftet ham, og der forble han ut 2005-sesongen. Deretter ble det et lengre opphold fra 2006 til 2013 hos Green Bay Packers, før han i skumringen av karrieren fant veien tilbake til Raiders og har vært der de siste sesongene.

8x Pro Bowl har det blitt, og det fordelt på tre tiår – en svært spesiell prestasjon i seg selv. En Super Bowl-ring tar han også med seg når han nå legger opp. Han vant som en del av Packers i Super Bowl XLV. Da skal vi heller ikke glemme at Woodson også vant det nasjonale mesterskapet på college i 1997. Han var også All-American på college i 1996 og 1997. Woodson var faktisk god så tidlig at han til og med var All-American på high school!

Her kan du se en del av det Charles Woodson gjorde på high school:

Charles Woodson High School Highlights

Her kan du se en del av det Charles Woodson gjorde på college:

Charles Woodson tribute

Har det noen gang vært en bedre defensiv back enn Charles Woodson? Rodney Harrison, som selv kan hevdes å være en del av den diskusjonen, mener nei. I hans øyne er Woodson den beste noensinne. Med tanke på hvor atletisk og teknisk dyktig man må være for å lykkes som DB på et høyt nivå, så sier det seg selv av Woodson er en fantastisk spiller. Nå har han rukket å bli 39 år, og er ved veis ende som spiller. Derfor har han nå annonsert at han legger opp.

Oakland Raiders cornerback Charles Woodson (24) pumps up the crowd during the football game against the Pittsburgh Steelers at O.co Coliseum in Oakland, Calif., on Sunday, Oct. 27, 2013. The Raiders won 21-18.

Charles Woodson takker for seg, og vi takker definitivt for ham. Han har vært en berikelse for sporten, et forbilde på banen, og er garantert en spiller vi ser igjen i Pro Football Hall of Fame om 5 år. Det kunne knapt vært mer fortjent: Takk, Charles Woodson!

CHARLES WOODSON HIGHLIGHTS "THE MAN" II HD

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x