Comeback for «Beast Mode»?

Denne saken har florert på ryktebørsen i løpet av de siste ukene. Men det bekreftes nå altså at Marshawn Lynch vil gjøre comeback i NFL, et år etter at han annonserte sitt karrierepunktum på Twitter under Super Bowl 50 den 7. februar 2016.

For å oppsummere: Det var blant andre reporter Michael Silver i NFL Media som for noen uker siden meldte at den tidligere Bills og Seahawks runningbacken nå vil gjøre comeback hos Oakland Raiders.

Da Lynch opprinnelig er fra Oakland og også ble draftet fra CAL tilbake i 2007, har ryktene florert hele offseason omkring en mulig avtale. Det faktum at Lynch nå arbeider som mentor for spillere på det samme universitetet, samt at Raiders tidligere i år mistet sin ledende tailback Latavius Murray til Vikings, tilsier at disse ryktene nå kan bli en realitet. I løpet av de seneste ukene har også Seahawks, som satt på Lynchs rettigheter, gitt ham tillatelse til å gå i samtaler med Raiders.

Dette er hva Lynch ga til svar på ryktene gjennom Twitter da tillatelsen ble gitt:

Nå er det Adam Weinrib hos 12up.com som mener å vite at overgangen, og dermed dette sensasjonelle comebacket, er et faktum. Adam Schefter for ESPN melder også på Twitter at det dreier seg om en avtale som strekker seg over to år. Det eneste som nå skal gjenstå er den fysiske testen, som angivelig skal gjennomføres på Haiti. Noe annet ville vel vært for opplagt?

Lynch bidro sist for Seahawks under 2015 sesongen hvor han tok del i syv kamper. Fra tidligere har han deltatt i fem Pro Bowl, løp 9.112 yards for 74 Touchdowns og mottatt 292 pasninger for 10 Touchdowns i løpet av ni sesonger i NFL. Muligens blir denne utrolige statistikken ennå utvidet med mer Beast Mode, nå i sølv og svart?

Will he return?

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x