DFL-finaler

En lite måned er gått siden DFL 2015 ble sparket igang på Lade Idrettsanlegg. Mye har skjedd siden dette – touchdowns, safeties, og ikke minst, Trondheim har fått en flunkende ny bane å bedrive amerikansk fotball på!

Alt dette leder selvfølgelig opp til et av årets høydepunkt, Domers Bowl X. I finalen møtes BI Cleavers, ubeseiret og fulle av selvtillit, og Moholt Moccasins, fjorårets mester. Cleavers har tatt seg til sin første finale bak aggressivt forsvarsspill ledet av safety Sondre Jentoft, og deres offense med quarterback Morgan Nordahl i spissen har scoret mest i ligaen.

2015-11-01 14.20.33

 

Moholt tapte første møte knepent 7-0 mot et samspilt Cleavers lag, og er sulten på revansje. I de siste ukene har offense eksplodert og med quarterback Brage Harby og runningback Sindre Kirkbakk i spissen har Moholt scoret 78 poeng på de to siste kampene, i tillegg til at forsvaret kun har sluppet inn en touchdown i samme periode.

Det blir en spennende finale, og gitt deres dominans gjennom turneringen må Cleavers anses som favoritter. Men før mesterskapet skal avgjøres skal det spilles en bronsefinale, denne mellom Tyholt Towers og Levanger Wolfpack.

Wolfpack har vist seg dedikerte og tok en meget sterk seier mot Janus i kamp 2, 7-6. Siden dette har de røket på to strake tap, men de er likevel klar for bronsefinale mot Towers. Tyholt er favoritter i denne kampen da de kun har tapt mot finalelagene, samt tatt overbevisende seirer mot både Pandemics og Wolfpack tidligere i turneringen.

2015-11-01 12.30.24

 

Bronsefinalen sparkes igang klokken 11, etterfulgt av finale klokken 13.30, og begge kampene spilles på Trondheims nye storstue for amerikansk fotball på Lade Idrettsanlegg. Vell møtt til en lørdag full av fotball!

 

Alle bilder: Einar Skarsbak

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x