Endelig skikkelig bane i Trondheim: Lade kunstgress åpnet!

Faksimile NRK åpning av Lade kunstgress 20160521
Faksimile fra NRK sin sak om åpningen

I helgen ble det som benevnes som Norges største kunstgressflate offisielt åpnet. Vi snakker om den flotte nye amerikansk fotball-banen (m.m.) som ligger på Lade i Trondheim, og som blant annet NTNUI Nidaros Domers blir å finne på i årene som kommer!

NRK dekket behørig nyheten, og Norges Amerikanske Idretters Forbund (NAIF) var selvsagt på plass når det fantastiske anlegget som Trondheim kommune, NTNUI og staten står bak finansieringen av, ble åpnet.

Og hvordan åpne det, enn med amerikansk fotball-kamper? Både U17 og 1.divisjonskamp stod på programmet, med Vålerenga Trolls mot Nidaros Domers i førstnevnte oppgjør, og Drammen Warriors mot NTNUI Nidaros Domers i det sistnevnte.

Slik sett var det Vålerenga Trolls som fikk tatt første stikk, når de vant en suveren seier i U17-kampen. Stortalentet Andreas Henstein var blant de som markerte seg, og som fikk testet ut store deler av banen:


I seniorkampen var det endelig hjemmelaget sin tur til å juble, når Domers kunne beseire Drammen Warriors i det andre oppgjøret mellom de to på ca. en uke. Vi noterer at det også stod cheerleading på programmet, og at det var mange blide ansikter på Lade lørdag som gikk!


 

Vi gratulerer alle involverte!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x