Flag Football World tipper hvordan det går for Norge i EM!

Den britiske websiden Flag Football World er en svært aktiv side og ressurs med mye innhold om flaggfotball. De har også kikket nærmere på EM i København og lagene som skal konkurrere der i helgen, og har tippet hvem som vinner og hvordan det går for de andre lagene i turneringen. Deriblant Norge!

Nå skal det legges til at de ikke tipper en nøyaktig rekkefølge, men de tipper hvem som vinner, hvem som de tror er klareste utfordrer til tittelen – samt hvordan det går for resterende lag.

Det er neppe noen stor overraskelse at Flag Football World tipper arrangøren, og et av verdens klart beste lag, Danmark som vinner. Mer interessant er det at de ser på Israel som nærmeste utfordrer. Om Norge sier Flag Football World blant annet følgende:

Although not a lot is known about the team and could potentially upset GB & Sweden through the athleticism of kitted players making the transition. They should look at this tournament as a learning experience.

Interessant nok kikker Flag Football World også på potensielle MVPs for turneringen, og nevner der en norsk spiller som aktuell. Det hører med til historien at den norske spilleren som nevnes, Erik Nødtvedt, spilte på flaggfotball-landslaget i 2012 men er ikke en del av troppen nå i 2017…

Du kan lese hele reportasjen til Flag Football World her:

European Championships – Copenhagen Predictions

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x