Harry Peoples fra Lura Bulls til Spokane Shock

Lura Bulls vs Nidaros Domers-61
Harry Peoples med ballen…igjen! Foto: Kristoffer Andreassen

MVP i NM-finalen og årets QB i den norske ligaen, Harry Peoples, går fra Lura Bulls til den tidligere Arena League-mesteren Spokane Shock.

Spokane Shock logo

Shock, som treffende nok sjokkerte Arena League forrige uke gjennom å annonsere at de forlater ligaen til fordel for stadig voksende Indoor Football League, ruster for 2016-sesongen. Peoples, som spilte WR på college og når han prøvde seg for Chicago Bears for et par år siden, returnerer til den posisjonen etter QB-eventyret i Norge. Peoples spilte QB på high school, hvor han bl.a. var All-State i Mississippi på posisjonen, og returnerte til den posisjonen for første gang siden high school når han spilte for Lura Bulls. Det ble en stor suksess, hvor Harry Peoples ledet laget til sitt første norske mesterskap.

Harry signed by Shock 20150908
Link til Spokane sin pressemelding finnes nederst i vår sak

Spokane er en by i delstaten Washington med rett over 200.000 innbyggere (over 500.000 om man tar med regionen rundt), og som har hatt lag i Arena League en god stund – først i Arena League sin versjon av 2.divisjon, for deretter å spille i Arena League når denne dukket opp igjen i 2010 etter et fravær på et par år. Shock vant ArenaBowl i sin første sesong på toppnivået.

Spokane Shock stadium
Fullt hus på Spokane Veterans Memorial Arena

Laget har vært kjent for gode tilskuertall, og solgte ut arenaen (det vil si rett over 10.000 tilskuere) nesten samtlige hjemmekamper de hadde på Arena2-nivået. Også i Arena League har de hatt solide tall, og et snitt på rundt 9.000 tilskuere pr. hjemmekamp. Nå tar de altså turen til Indoor Football League, som er en liga i vekst. Spørsmålet er imidlertid om den kan konkurrere med den langt sterkere merkevaren som Arena League står for; Spokane Shock sin utvikling på tilskuertall vil være en god målestokk på akkurat det.

Harry Peoples har erfaring fra Indoor Football League fra før av, når han spilte for Tri-Cities Fever før han gikk til Lura Bulls og norsk serie etter at forrige Indoor Football League-sesong var ferdig. Hovedtrener da var Adam Shackleford, som tilfeldigvis er Spokane Shock sin nye trener; Peoples vet med andre ord hva han går til.

Peoples, som uten tvil dominerte den norske serien som en av de bedre atletene vi har sett i vår liga, forventes å bli en sentral spiller i angrepet til Spokane Shock i 2016-sesongen. Hva Lura Bulls gjør for å erstatte Harry Peoples gjenstår å se.

For mer informasjon; her er pressemeldingen til Spokane Shock.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x