Klart for Arena Bowl 2016 i Førde!

Arena Bowl Førde 2016

Arena Bowl er et arrangement som etterhvert har en viss tradisjon i Sogn & Fjordane, og som vi også har omtalt her hos oss ved flere anledninger før, inkludert eksklusive filmklipp i fjorårets sak. Nå er det klart for Arena Bowl 2016!

Kampen finner som vanlig sted i idrettshallen i Førdehuset, og på et underlag de fleste av oss andre ikke tenker opp mot amerikansk fotball. Det er plass til rundt 800 tilskuere, og arrangementet pleier faktisk å trekke fullt hus, som du kan få et inntrykk av i videoklippene fra fjorårets oppgjør:

Kampen går mellom to lag fra videregående skoler i området; Hafstad videregående og Øyrane videregående. Det er Foreningen Rein Rus som står som arrangør. De har utviklet sin egen variant av innendørs amerikansk fotball, som de kaller Arena Touchdown. Det er denne som spilles under Arena Bowl i Førde. Sterkt involverte Robin Marvik Gjesdal forteller mer om tankene bak dette i denne saken hos Firda 22.februar i år.

I går kveld publiserte Foreningen Rein Rus en video-teaser for arrangementet, som finner sted fredag 22.april. Videoen finner du her:

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x