Livestream og samlet oversikt: Norge @ Russland

Norge at Russland 20151010
Illustrasjon: Truls Melbye

Da er det klart for EM-kvalifisering mellom Norge og Russland! En nyhet er det også nå like før kampstart. Livestreamen, som det er Rball.ru som står for, går live kl. 12:30 norsk tid, med kickoff kl. 13:00 norsk tid. Lokal tid i St. Petersburg for tilsvarende er 13:30 og 14:00.

simon bruset profil
Simon Bruset

Dessverre har vi en dårlig nyhet for det norske laget: Defensiv back, returmann og til tider runningback Simon Bruset (Lura Bulls) brakk kragebeinet på siste trening torsdag. Han er med til Russland, men blir naturlig nok ikke å se på banen. Det er synd, for han var tiltenkt en rolle i flere deler av spillet. Det vil også ha betydning for hvem som starter som safeties for Norge, hvor noen andre enn Bruset må holde Anders Nygaard (Vålerenga Trolls) med selskap helt bakerst i forsvaret.

Utenom Bruset sin skade meldes det norske laget å være skadefrie og klare til kamp. Det er god stemning i den norske troppen, og tro på at dette er et løsbart oppdrag. For begge lag er dette en helt avgjørende kamp for hvordan satsingen i landslagsprogrammet blir seende ut det neste året: Vinneren går til B-EM 2016, mens taperen står igjen uten offisielle landskamper innen internasjonale turneringer det kommende året. Det kunne neppe vært mer som stod på spill, og det er begge lag svært klare over.

Russia vs Norway eng 2015

Livestreamen for kampen finner du her hos Rball.ru!

Vi minner ellers om at det er publisert en god del saker i relasjon til landskampen her på Amerikansk Fotball i forkant av oppgjøret, og du finner dem nedenfor; vi vil tro de kan ha nytteverdi om man skal se livestreamen og samtidig få et enda klarere bilde på hvem og hva man ser på!

I tillegg hadde vi tidligere i år en rekke saker om landslaget før og etter kampen mot college-laget Luther. Du finner flere av dem her:

Vi hadde også noen artikler om landslaget enda tidligere på året:

Til slutt skal vi ta med at vi også har hatt en serie med mini-intervjuer med spillere i den norske troppen, i en intervjuserie som heter «Bli kjent med en landslagsspiller». Sakene i den serien finner du her:

Da gjenstår det bare å ønske alle en god kamp, og…HEIA NORGE!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x