Marokko slo Egypt; klare for VM 2015

20140926054006-FINAL-POSTERmodif

Det spilles amerikansk fotball over store deler av verden. De seneste årene har verdensdelen Afrika også begynt å røre på seg i så måte, og lørdag som gikk ble det spilt Afrikansk mesterskap -og kvalifisering til VM 2015- mellom Marokko og Egypt.

Det var bortelaget som trakk det lengste strået i kampen som gikk i Kairo, og dermed reiser Marokko til VM i Stockholm sommeren 2015!

Sluttresultatet ble forholdsvis jevne 26-6 til det laget som nok utvilsomt blir den største underdog’en når VM går av stabelen i vårt naboland Sverige om drøye 6 måneder.

Sluttresultatet ble som nevnt 26-6. Kampen ble innledet med en svært tidlig touchdown til gjestene, og med ekstrapoengene ledet de 8-0. Det var en ledelse som skulle stå seg til pause, men i 3.quarter fulgte Egypt opp med sin egen TD. Ekstrapoengsforsøket var mislykket, og Marokko svarte også på Egypts scoring, og ledet dermed 14-6 ved inngangen til siste quarter.

I 4de og siste quarter (eller periode, som vi gjerne sier på norsk) sa Marokko takk for følget og økte til sluttresultatet 26-6. Dermed vant de det Afrikanske mesterskapet, og er klare for Verdensmesterskapet. Du finner en noe mer utfyllende reportasje fra kampen her hos AFI Review.

Det finnes en god porsjon av filmklipp fra denne historiske begivenheten, og vi har lagt til tre av dem nedenfor:

Morocco American Football African champs

2 av 3:

3 av 3:

دموع مصرية وأفراح مغربية عقب مباراة كرة القدم الأمريكية المؤهلة للمونديال

Du finner en rekke bilder fra kampen her:

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x