Norske Sonja Drangsholt tatt ut på det amerikanske landslaget!

Sonja Drangsholt, med lang fartstid i Kristiansand Gladiators før hun fant veien til Chicago Force for noen år tilbake, er tatt ut i USA (jepp!) sin landslagstropp. USA er favoritter når de til sommeren deltar i VM i amerikansk fotball for kvinner.

At Drangsholt kan bli tatt ut på det amerikanske landslaget har sammenheng med at hun har dobbelt statsborgerskap, hvorav det ene er norsk og det andre er…ja, du gjettet det: Amerikansk. Troppen for 2017 ser slik ut:

Drangsholt er tatt ut i troppen som linebacker. Her hjemme i Norge har hun spilt en rekke posisjoner, og i tillegg til dameserien har hun spilt juniorfotball på forskjellige alderstrinn. Hos Chicago Force har hun primært vært å finne på defensiv linje og linebacker slik vi forstår det.

Når Sonja Drangsholt nå er tatt ut på USA sitt landslag, markerer det nok en milepæl for jenta som har stått for en rekke av dem i det som etterhvert har blitt en meget markant karriere innen sporten. Vi gleder oss til å følge Sonja under sommerens VM, som går av stabelen i Langley, British Columbia i Canada. Det skjer 24-30.juni. Seks lag deltar i turneringen, og i tillegg til regjerende verdensmester USA og vertslandet Canada er det Finland, Storbritannia, Mexico og Australia som deltar.

Sonja Drangsholt sin Facebook-side la ut denne meldingen på lørdag:

 

I går kveld ble denne meldingen lagt ut på samme side av det vi antar er Sonja selv:

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x