Nye NFL Gamepass en skandale hittil!

Det laster og laster og laster og…

Før årets sesong ble det kjent at NFL Gamepass ville splittes i blant annet en egen løsning for oss i Europa. Skepsisen en del hadde i forkant har vist seg å bli innfridd og vel så det. Nærmest daglig uttrykker frustrerte fans hvordan nye Gamepass ikke holder mål.

Også denne serierunden var det trøbbel med løsningen, hvor svært mange kunne rapportere at Gamepass i perioder var nede for telling. Dermed mister en stor mengde NFL-fans tilgangen til å se kampene. Så også i Norge, hvor facebook-gruppa NFL fans Norway / Norge med sine like over 2.000 medlemmer som vanlig så en røys innlegg med spørsmål om situasjonen rundt NFL Gamepass.

Kommentarer som «Akkurat når kampane starta, so forsvann heile jævla driten!», «Faen som de har klønet til Gamepass i år!», «Ble kasta ut og får ikke logget på igjen» og «Enda en RIMELIG hissig mail sendt til NFL Gamepass» kan stå som representative for fans som opplever årets NFL Gamepass som en utfordring.

Som i Norge og en rekke andre land er det også hoderysting til tjenesten Gamepass i Danmark, hvor websiden Draftday.dk har kommentert situasjonen og stilt spørsmålet om når NFL Gamepass oppdateres til noe mirakuløst mye bedre enn produktet er akkurat nå. Etterhvert som ukene har gått og vi faktisk er mer enn 25% inn i sesongen, så kan man lure på om det spørsmålet egentlig blir som å rope i skogen; får man svar er det i tilfelle ekkoet av ens egen håpløse rop man hører.

Den velkjente «det er ikke oss, det er deg»-unnskyldningen dukker opp i tide og utide.

Som om ikke dette var nok har også utvikleren av NFL Gamepass for Europa merket seg at mange er kritiske, og presterte å respondere på det gjennom å be ansatte legge inn positive anmeldelser og rangeringer av eget produkt på app-stores der hvor det var mulig. Det er en mildt sagt tvilsom praksis etisk sett, og det er blant annet noe britiske medier som The Independent har tatt nærmere i øyesyn.

NFL er i ferd med å skyte seg selv i foten når de via underleverandører og nye løsninger sørger for at noen av de mest ihuga supporterne internasjonalt ikke er i nærheten av å få det produktet de både forventer, og kan forvente.

Dette vil nok bli tatt tak i av NFL selv før eller siden, da man ikke kan leve med en løsning som er så begredelig at man mister et signifikant antall kunder; det er nemlig slik det ligger an nå.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x