Patrick Mahomes: Fin start hos Kansas City Chiefs i første preseason-kamp

Patrick Mahomes. Foto: Denny Medley

Kansas City Chiefs draftet Patrick Mahomes II, og dermed begynte nedtellingen for QB Alex Smith sin karriere. Forsesongen er som vanlig full av helter som vi aldri ser i den regulære sesongen, men høyt draftede QBer er verdt å holde et ekstra øye med.

Patrick Mahomes fikk sin første smak av NFL-kamp når han i uka som gikk var med Chiefs i et møte med San Francisco 49ers. Det endte med tap, men som alle vet er det ikke sluttresultatet man ser mest nøye på i forsesongen; det er kampfilmen og hva de enkelte spillerne viser.

Mahomes viste seg fra en god side for sin del. På 9 kast ble det 7 fullstendige pasninger, for 49 yards og en touchdown. Om vi i tillegg tar med at han startet det hele med en langpasning for 41 yards (som ble flagget for offensiv holding…), så smaker det mer fugl enn fisk så langt. Det er selvsagt ekstremt tidlig (og selv det er å underdrive) i karrieren, men dette er lovende:

 

For litt under et døgn siden ble det klart at Chiefs har flyttet Mahomes opp til nr. 2 på dybdekartet bak Alex Smith, så dette går rette veien for den unge QBen!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x