UAB Blazers gjenoppstår fra de døde!

UAB Blazers logo

Tidlig i desember 2014 kom nyheten om at NCAA FBS-laget UAB Blazers skulle legges ned. Vi hadde to saker om det da; en når det begynte å bli klart at noe var på gang, og en når det var blitt en offisiell nyhet.

I går skjedde noe smått utrolig. UAB annonserte at de skulle sette i gang programmet igjen, og dermed et NCAA FBS-lag! Det som er enda mer utrolig, er at samme mann som la det ned (Ray Watts), nå står i spissen for å få laget på banen igjen.

Pressekonferansen skolen arrangerte for å annonsere det hele var smått merkverdig, og internett-verdenen koker over at journalister som lurer på hvordan UAB kan annonsere noe slikt når pressekonferansen ganske klart tyder på at de ikke har snakket skikkelig med NCAA, med conferencen de var i, ikke har noen klar plan for når de er på banen igjen, og i det hele tatt virket svært uforberedt. Blant twitter-kommentarene var f.eks. utsagn som dette:

 

Du kan se hele pressekonferansen selv her:

Det er ikke helt sync mellom lyd og bilde, men cluet er å få med seg lyden… 😉

Foreløpig er vi litt usikre på hvordan dette vil ende. Vi synes synd på en haug med UAB Blazers-spillere og trenere som nå har funnet seg nye skoler, flyttet på seg, flyttet på familier og nå viser det seg på mange måter at det hele kun skyldes en skole-ledelse som hopper frem og tilbake med store avgjørelser med kun måneders mellomrom. For å gi deg et innblikk i akkurat det, så vil vi sterkt anbefale å se dette filmklippet fra begynnelsen av desember 2014 når nettopp Ray Watts fortalte spillerne at de ikke hadde noe lag lenger:

UAB President Ray Watts addresses Football Players

Man kan synes hva man vil om mannen, men vi tror de fleste kan enes om at man ville vært riiiimelig nervøs som den dresskledde rike herremannen med en svært dårlig nyhet til det hardtarbeidende football-laget i det rommet…

Om UAB faktisk får tilbake plassen i NCAA FBS gjenstår å se.

Sakene våre fra begynnelsen av desember 2014:

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x