VM-effekten: MVP Trent Steelman signert av Baltimore Ravens!

Trent Steelman - foto Army
Trent Steelman. Foto: US Military Academy

Når årets VM ble flyttet fra Stockholm til Canton, var det begynnelsen på en storm vi ennå ser at blåser rundt i IFAF-organisasjonen og dens ymse utskudd. Noen av deltakernasjonene trakk seg, noen ba om at VM ikke ble arrangert. USA sin Trent Steelman er som American Football International skriver trolig ikke en av dem; VM sin MVP ble nylig signert av NFL-laget Baltimore Ravens, og har nå muligheten til å sikre seg en plass i verdens beste liga!

Nå skal det tas med at Baltimore Ravens langt fra var ukjent med Steelman før VM, så hvor avgjørende mesterskapet var, skal vi ikke spekulere alt for mye i. Samtidig er det selvfølgelig ingen ulempe å få vist at man er i form i et mesterskap kort tid før NFL sine treningsleire finner sted.

Trent Steelman spilte QB på high school, og hadde samme posisjon hos sterkt option-baserte Army på college. Deretter avtjente han militærtjenesten sin i 2 år, før han igjen var tilbake på banen, men nå som wide receiver. Det er da også posisjonen han er signert i av Baltimore Ravens.

Trent Steelman Career Highlights

Vi ønsker ham lykke til, og noterer oss at det går an å gå fra VM til NFL, så får vi se om noen internasjonale spillere følger i de fotsporene etterhvert…

Les American Football International sin sak om signeringen her.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x