Von Miller – klar for ny(e) sesong(er) hos Denver Broncos!

Super Bowl 50 - Carolina Panthers v Denver Broncos
Von Miller forårsaker fumble i Super Bowl 50.

Linebacker Von Miller var en svært sentral spiller hos Broncos i fjor, inkludert i deres Super Bowl-seier hvor han ble kampens MVP. Nå er han, etter lengre tids kontraktsforhandlinger, klar for nye økter på treningsfeltet og ikke minst på banen for Denver!

Von Miller har signert en 6-års avtale verdt 114.5 millioner dollar. Ikke verst… Av den summen er $70 millioner garantert. Den første summen er identisk med beløpet det var snakk om i juni og som Miller ga det glatte lag og et klart nei til. Den store forskjellen er den sistnevnte summen, som i forrige kjente kontraktsforslag var på $40 millioner, men nå altså er på $70 millioner. Det er en markant forskjell. Det er garanterte summer som er…ehm…garanterte, så det er ikke så rart at det har betydning for om signaturen havner på papiret eller ei.

Av disse summene får Von Miller $23 millioner som signeringsbonus. Totalt $42 millioner er garantert ved signering (altså for første året), $61 millioner er garantert etter sesong 2, og $70 millioner er garantert etter sesong 3.

NFL players visit service members at TCM
Von Miller signerer mer enn bare kontrakter.

Såvidt vi kjenner til er det kun QBen Andrew Luck hos Indianapolis Colts som har mer penger bundet opp i garanterte summer i sin kontrakt, og da vil vi tro at Von Miller er ganske godt fornøyd. Så er spørsmålet; vil det vise igjen på banen i enda noen sesonger?

 

Kilder: ESPN, Deadspin

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x