Amerikansk Fotball Podkast – Episode 24

soundcloud_final_1

Årets andre podkast-episode er her! Denne gangen publiserer vi på en mandag, og programleder Patrick Hamnøy har mye godsaker å by på i en konsis episode. Vi begynner oppladningen til Super Bowl med en kikk på lagene som har havnet der, før den nyutvente assisterende hovedtreneren til juniorlandslaget kommer på besøk. Deretter tar vi turen til Bardu og et nytt initiativ på å starte lag i Troms, før vi runder av med en kikk på en av våre mest populære artikkelserier!

I tillegg til at Amerikansk Fotball Podkast finnes her på denne siden, så vil du også finne oss via andre kanaler som er mer typiske for podkaster, som f.eks. acastiTunes, Stitcher og Soundcloud. Om du har tips til andre kanaler som er relevante for hvordan du hører podkaster, så gi oss gjerne de tipsene. Vi tar også gjerne i mot tilbakemeldinger på innholdet; ikke minst innspill på hva du har lyst å høre mer om!

I denne episoden finner du, i rekkefølge:

  • Patrick Hamnøy og Jarle Magnus Henriksen ser på lagene som har kjempet seg frem til deltakelse i Super Bowl 51: Atlanta Falcons og New England Patriots.
  • Greg Kleidon er nyutnevnt assisterende hovedtrener for U17- og U19-landslaget. Han er gjest i studio og forteller om sin nye rolle og planene for landslaget i tiden fremover!
  • Lag i Indre Troms? Nancy Vikra er blant initiativtakerne til et nytt lag med tilhold i Bardu. Hun er på tråden med oss og forteller om de spennende planene!
  • I 4.periode har vi med oss skribent Morten Midtsund, som forteller om en av våre mest populære artikkelserier: «Vi har pratet med…». Hvor vanskelig er det egentlig å få klubbene i tale, og er noen eksempler til etterfølgelse i så måte? Det kan Morten fortelle deg mer om, og det gjør han her!

Sendingen er delt inn i 4 perioder på rundt 10 minutter hver. Totalt er sendingen på 37 minutter og 59 sekunder denne gang.

Relevante linker:

Programleder for denne sendingen: Patrick Hamnøy

Gjester og intervjuobjekter i denne sendingen: Greg Kleidon, Nancy Vikra, Morten Midtsund og Jarle Magnus Henriksen.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x