Amerikansk Fotball Podkast – Episode 25

soundcloud_final_1

Vi har en ny utgave av Amerikansk Fotball Podkast på plass! Det er mye NFL-stoff denne gangen, i tillegg til en svipptur innom treningsleir i Danmark for et norsk lag. Vi tar også for oss Super Bowl, trenerskifter i NFL, og draften som kommer!

I tillegg til at Amerikansk Fotball Podkast finnes her på denne siden, så vil du også finne oss via andre kanaler som er mer typiske for podkaster, som f.eks. acastiTunes, Stitcher og Soundcloud. Om du har tips til andre kanaler som er relevante for hvordan du hører podkaster, så gi oss gjerne de tipsene. Vi tar også gjerne i mot tilbakemeldinger på innholdet; ikke minst innspill på hva du har lyst å høre mer om!

I denne episoden finner du, i rekkefølge:

  • Patrick Hamnøy og Jarle Magnus Henriksen oppsummerer Super Bowl 51. En kamp hvor lagene eide hver sin halvdel. Var det tidenes beste Super Bowl, eller…?
  • I 2.periode av sendingen ser vi på trenerskiftene i NFL, og gir deg bakgrunnen for hver av de nye hovedtrenerne den kommende NFL-sesongen!
  • Vi har med oss Mattis Holt, som følger draften med argusøyne! Han kan fortelle deg mer om NFL draft, og ikke minst en mock draft som nylig er lagt ut på Amerikansk Fotball!
  • Simen N. Kristensen, leder hos Vålerenga Trolls, er på besøk og forteller oss om en treningsleir de nylig gjennomførte sammen med danske Kronborg Knights!

Sendingen er delt inn i 4 perioder på rundt 10 minutter hver, riktignok med noe variasjon denne gang. Sendingen er på totalt 52 minutter og 21 sekunder.

Relevante linker:

Programleder for denne sendingen: Patrick Hamnøy

Gjester og intervjuobjekter i denne sendingen: Mattis Holt, Simen N. Kristensen og Jarle Magnus Henriksen.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x