Amerikansk Fotball Podkast – Episode 6

soundcloud_final_1

Episode 6 av Amerikansk Fotball Podkast er på nett! Denne gang er vi innom både NFL, klubbdrift, lag som trekker seg, og norsk 2.divisjon 2016.

I tillegg til at Amerikansk Fotball Podkast finnes her på denne siden, så vil du også finne oss via andre kanaler som er mer typiske for podkaster, som f.eks. iTunes, Stitcher og Soundcloud. Om du har tips til andre kanaler som er relevante for hvordan du hører podkaster, så gi oss gjerne de tipsene. Vi tar også gjerne i mot tilbakemeldinger på innholdet; ikke minst innspill på hva du har lyst å høre mer om!

I denne episoden finner du, i rekkefølge:

  • Forrige episode (som du finner her) snakket vi om vinnerkultur. Denne gangen har vi med oss den mangeårige ungdomstrener-guruen Truls Bråthen som gir sine tanker om det å bygge kultur og å lykkes på treningsfeltet og dermed også banen.
  • Det skjer MYE i NFL! Legender legger opp, lag handler spillere med hverandre, free agency gir en rekke spillere som skifter lag, og draften nærmer seg med stormskritt! Edvin Jenssen og Jesper Hagen gir sine tanker om hva som har skjedd den siste tiden.
  • Bergen Storm trakk seg fra seriespill for en knapp uke siden. Det danner bakteppet når vi diskuterer både den nåværende situasjonen og det generelle rundt at lag trekker seg.
  • I fjerde og siste periode av sendingen er fokuset rettet mot norsk 2.divisjon 2016!

Sendingen er delt inn i 4 perioder som hver varer ca. 10 minutter og da har et hovedtema hver. Totalt er sendingen på 40 minutter og 55 sekunder denne gang.

Relevante linker:

Programledere for denne sendingen: Patrick Hamnøy og Jarle Magnus Henriksen

Gjester og intervjuobjekter i denne sendingen: Truls Bråthen, Edvin Jenssen, Morten Midtsund og Jesper Hagen

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x