Avstemning: Hvilke to lag fra 1.divisjon går til NM-sluttspill?

Storm vs Warriors - D vs O

2016 ser et serieoppsett med tre divisjoner: Eliteserien, 1.divisjon og 2.divisjon. De 4 lagene i Eliteserien går til NM-sluttspillet, men det gjør også de 2 beste fra 1.divisjon (strengt tatt de 4 beste; hvorav 2 av disse går til kvartfinale, som er det vi sikter til her). Hvilke lag blir det?

Lagene som deltar i årets 1.divisjon, er:

Bergen Storm; gammel storhet som fortsatt har noen virkelig gode spillere. Drar de lasset sammen med spennende nykommere, og vil det holde til en topplassering i 2016?

Drammen Warriors; solid bygget lag som ser ut til å bygge stein på stein på veien oppover i divisjonssystemet. Er det nok til NM-sluttspill så tidlig som i 2016?

Haugesund Hurricanes; kun 2 sesonger på baken, men stadig progresjon og andreplass på nest øverste nivå i fjor. Blir det samme resultat -eller enda et steg opp- i år?

NTNUI Nidaros Domers; langvarig toppdivisjons-lag som har tatt ett steg ned i 2016. Fortsatt mye talent – vil erfaringen fra toppnivå avgjøre til deres fordel?

Olavs Menn; spennende lag fra Sarpsborg som gikk fra å være litt halvveis til å være en virkelig utfordrer med gode fremtidsutsikter. Kan det være utslagsgivende allerede i år?

Åsane Seahawks; vinner av 2.divisjon 2014 og 2015. Har vært det dominerende laget under toppdivisjonen de siste årene med klar margin. Gjentar de suksessen for tredje år på rad?

Hvilke to av dem ender som de to beste i 1.divisjon, og dermed kvalifisert for NM-sluttspillets kvartfinaler? Stem på 2 av lagene nedenfor, og gi gjerne dine tanker i kommentarfeltet!

[yop_poll id=»59″]
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x