NFL Power Rankings Week 16

Vi fikk noen scenarioer hvor lag kunne sikre plassene sine i sluttspillet forrige runde, og flere skal det nå bli! Lagene er i all hovedsak i det sjiktet vi forventer at de er ved sesongslutt, men rankings må gjøres helt til slutt!

 

32: Cleveland Browns

Ikke en altfor ille kamp av RG III, men Cleveland begynner å se forutsigbare ut denne sesongen. Ikke mange sjanser igjen skal de unngå å bli historiske nå.

 

31: San Francisco 49ers

Egentlig en kamp som var grunn nok til å havne nederst, men likevel. Vanskelig å finne lyspunkter i dette laget for tiden.

 

30: New York Jets

Svak kamp igjen, mot Matt Moore av alle, men Robbie Anderson står frem for enkelte fantasyeiere. Sesongen er over og her handler det bare om å forsøke å ødelegge for Patriots på selveste julaften.

 

29: Jacksonville Jaguars

Skal aldri tape denne kampen, og med det var Gus Bradley ferdig. Så spørs det om «ny trener» effekten kommer neste kamp. Jaguars har hvertfall biter å bygge videre på. Flere enn man tror og. Her holder de hvertfall et bedre langt under seg lenge.

 

28: Los Angeles Rams

Rykker ikke ned for å tape borte mot Seahawks, men her må det virkelig gjøres noe frem mot neste sesong. Kan stadion- og trenerbytte hjelpe?

 

27: Chicago Bears

Er et stort Rodgers-play unna å holde Packers til overtid under vanskelige forhold. Egentlig vanskelig å vurdere jobben til John Fox denne sesongen. Laget har skuffet stort for andre år på råd, men omstendighetene har også vært vanskelige. Han bør få en sesong til uten massive skadeproblemer.

 

26: Minnesota Vikings

Når vi endelig trodde det hadde snudd litt kom denne kampen. Desidert årsverste. Og det hjemme mot et på papiret meget svakt forsvar. Her var det ingenting som stemte. Peterson var tilbake uten at det hjalp.

Tilbake, men bidro lite.

 

25: Philadelphia Eagles

Kunne sagt det samme her som alle andre uker. Er nære seier, men har akkurat for lite i tanken. Det er vanskelig å vinne i NFL når du ikke skaper store plays i angrep og samtidig slipper til store plays imot i forsvar. Special teams er riktignok et lyspunkt.

 

24: Arizona Cardinals

Merkelig å se et så svakt Cardinals forsvar. Men angrepsspillet var tilbake her. Imidlertid blir det vanskelig å vinne shootouts med to turnovers.

 

23: Indianapolis Colts

En uke etter at vi uttrykte bekymring for Dorsett bidrar han bra. Det samme gjør forsvaret, og ikke minst Luck. Stor fremgang.

 

22: Carolina Panthers

Er utrolig nok i live i playoffkampen, men det må tidenes mirakel til. Dette var en solid borteseier. En strålende kamp av Jonathan Stewart. Er enda ikke friskmeldt, men dette var et skritt i riktig retning.

 

21: San Diego Chargers

Henger bra med til å begynne med, og Rivers viser tidvis storhet. Rykker ikke ned for å tape en jevn kamp på slutten mot et bedre lag.

 

20: Cincinnati Bengals

Hva skjedde i pausen? Kollapset helt, man skulle tro dette var en playoffkamp.

Kollapset mot Steelers, igjen.

 

19: Houston Texans

Interessant situasjon. Leder divisjonen, men har benket sin dyre QB Osweiler og det blir Tom Savage i neste kamp. Stor opphenting på slutten her.

 

18: Buffalo Bills

Shady fortsetter storspillet, men så var det dette med motstanden da.

 

17: Washington Redskins

Ekstremt skuffende å tape hjemme i primetime mot et lag med losing record når du jakter playoff. Rykker fortjent ned.

 

16: Denver Broncos

Rykker ned på grunn av svak forestilling i angrep, men det var mot meget tøff motstand og forsvaret gjorde en utmerket kamp. Er nødt til å få orden på angrepet imidlertid.

 

15: New Orleans Saints

Bra gjort å vinne borte, og rykker fortjent opp. Cooks viser hvilken elektrisk spiller han er.

 

14: Baltimore Ravens

Vinner, men på håret. Ble også løpt over av en dårlig offensiv linje. Ekstremt mye på spill 1. juledag mot rivalene fra Pittsburgh.

 

13: Tennessee Titans

Kanskje er det på tide å ta Titans på alvor nå. Slått Broncos, og nå Chiefs på Arrowhead. Mye takket være et strålende løpespill. Hvem hadde trodd Titans skulle kjempe om sluttspill? En enorm jobb Mike Mularkey har gjort med dette laget.

 

12: Miami Dolphins

Motstanden var ikke allverden, men rykker likevel litt opp. Vinner klart mot divisjonsmotstander i beste sendetid med sin backup QB. Imponerende.

 

11: Pittsburgh Steelers

Spiller en helt utrolig andre omgang. Og det borte mot en divisjonsmotstander. Her viser Roethlisberger hva som bor i han.

 

10: Green Bay Packers

Gjør det litt for spennende, men rykker opp her av samme begrunnelse som Steelers og Dolphins. Er kommet i form i akkurat riktig øyeblikk.

 

9: Tampa Bay Buccaneers

Å tape mot det beste laget med under en touchdown når du gir bort ballen 3 ganger må kunne kalles godkjent.

 

8: Detroit Lions

Henger med, men får ikke til nok mot et slagkraftig forsvar. Kanskje er Stafford hemmet av skaden sin også. Stor karaktertest neste runde.

 

7: New York Giants

Sprudler ikke i angrep, men gjør akkurat nok og Beckham. Janoris Jenkins er ikke alvorlig skadet, men mistet Vereen igjen. Stor test for dette laget torsdag kveld borte mot Eagles.

Fortsetter å stå frem.

 

6: Seattle Seahawks

Tar seg greit av Rams hjemme, som de skal. Tyler Lockett stod frem, og et nytt våpen skader aldri.

 

5: Atlanta Falcons

Dette er akkurat det man forventer at topplagene skal gjøre mot bunnlagene. Fremdeles uten Julio Jones.

 

4: Kansas City Chiefs

Har tilsynelatende kontroll, men her blir Andy Reid for feig. En ide kan være å involvere Tyreek Hill mer. Stor smell som nå må se seg bak Raiders, både i AFC-tabellen og her hvor det teller.

 

3: Oakland Raiders

Gjør nok til å vinne, og det er det topplag skal borte mot divisjonsmotstandere. Litt urovekkende med bølgedalen til Amari Cooper imidlertid.

 

2: New England Patriots

Tom Brady var 2-7 i Denver før dette. Imponerende seier, stor idrett.

 

1: Dallas Cowboys

Zeke løper og løper. Cowboys gjør det de skal, men kan de miste førsteplassen og hjemmebanefordelen? Har sett ut som de er mulige å slå i det siste.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x