NFL Power Rankings Week 17

Fjorårets to lag fra Superbowl er nå utenfor sluttspillet, mens de tre lagene i bunnen vant sine kamper. Nok en merkelig runde som føyer seg inn i rekken denne sesongen.

 

32: Cleveland Browns

Vant en kamp! Dette var mye takket være egenskapene til RG III med beina. Dette smakte nok godt, og var meget viktig for Hue Jackson også.

 

31: San Francisco 49ers

Gjør på ingen måte en god kamp, men klarer å dra inn seiren på slutten. Dette kan også ha vært viktig for fremtiden til Chip Kelly.

 

30: New York Jets

Man må virkelig lure på om Todd Bowles er ferdig i Jets, til tross for 10 seiere i fjor. Interne stridigheter, tilsynelatende rullering på QB-plass, og et forsvar som underprester til de grader.

 

29: Los Angeles Rams

Er nær seieren, men varsellampene begynner så smått å blinke for Jared Goff etter den siste tids prestasjoner.

 

28: Jacksonville Jaguars

Var dette «ny trener» effekten? Mye bedre av både Bortles og Allen Robinson. Jalen Ramsey ser også ut som en meget god spiller.

Endelig en seier!

27: Chicago Bears

Gjør en respektabel innsats som alltid, men her blir det for mange interceptions av Barkley, og Redskins slipper altfor lett til.

 

26: Minnesota Vikings

Potensielt alvorlig om forsvarerne ignorerte spillet fra Mike Zimmer angående hvordan Jordy Nelson skal forsvares. På plussiden ser det ut som de har funnet en meget god receiver i Adam Thielen. Det trengs da førsterundevalget Treadwell har bidratt med null.

 

25: San Diego Chargers

Faller fortjent for å tape mot Browns. Mer er det nok ikke å si.

 

24: Philadelphia Eagles

Utrolig hvor mange forskjellige versjoner av dette laget vi har fått sett. Kunne ha vunnet mer enn dette også. Plutselig fikk vi se en lang touchdown til en receiver også.

 

23: Indianapolis Colts

Flytter ballen bra, nær sagt som vanlig, men har desverre ikke nok i forsvar. Dette må adresseres etter sesongen.

 

22: Carolina Panthers

Nede på jorden igjen etter en flott kamp sist. Har rett og slett ingenting å stille opp med på hjemmebane her. Imidlertid har forsvaret kommet seg fra starten av sesongen.

 

21:  Arizona Cardinals

Meget sterk seier, som kommer til å gi mengder av optimisme foran neste sesong. Men blir det med en ny QB?

 

20: Cincinnati Bengals

Ekstremt svak kamp,men holder det tross alt jevnt. Hadde behøvd A.J. Green, men det er forståelig at han blir spart på dette stadiet. Også her kan vi fort få utskiftinger på trenersiden.

 

19: Buffalo Bills

Snakker om utskiftninger av trenere, Rex Ryan er nå ferdig. Til å ha forsvar som sin ekspertise var dette alvorlig urovekkende. Blir løpt av Ajayi, og Matt Moore vinner igjen.

Det ble en kort tid i Buffalo

18: Houston Texans

Romeo Crennel har gjort en fantastisk jobb med dette forsvaret, og Tom Savage gjør akkurat nok. Spennende å se hva de kan få til i sluttspillet.

 

17: Denver Broncos

Hva har skjedd med Broncos i det siste? Klarer ikke stoppe løpe imot, klarer ikke løpe ballen selv, klarer ikke beskytte Semian, klarer hvertfall ikke forsvare Kelce.

 

16: Tennessee Titans

Og der var eventyret ute for Titans denne sesongen. Forhåpentligvis er ikke skaden til Mariota for alvorlig, og de kan bygge på dette til neste sesong. Det har vært morsomt å se dette laget i år, og det var en enorm forbedring fra ifjor. Mularkey fortjener å være med i diskusjonen om hvem som er årets trener.

 

15: Washington Redskins

Tar seg av business borte under vanskelige forhold, solid seier. Playoff håpet lever enda, men må ha hjelp.

 

14: Baltimore Ravens

Gjør en meget god kamp, men har rett og slett for lite både i forsvar og angrep. Trenger 1-2 våpen til da Steve Smith ikke kan regnes med for evig.

 

13: New Orleans Saints

Gjør en bra kamp hjemme, og ødelegger håpet om sluttspill for en rival. Har nok av våpen og offensiv slagkraft, og det er synd forsvaret ikke er på nivået som kreves for å gi sluttspill.

 

12: Tampa Bay Buccaneers

Vi får se litt Winston + Evans magi, men i denne kampen var forsvaret for svakt, spesielt bakerst, men også langs bakken. Er med dette ute av kampen om sluttspillet, men fremtiden er lovende.

 

11: Miami Dolphins

For en jobb Adam Gase har gjort med dette laget. Sannsynligvis årets trener. Dolphins blir et morsomt gjensyn i sluttspillet siden 2008, men hvor langt kan de gå med sin backup QB Matt Moore?

 

10: New York Giants

Har rett og slett ikke nok offensiv slagkraft. Beckham jr og Shepard må gjøre alt selv, og når Manning er på dette nivået er det vanskelig å vinne kamper. Spent å se hvordan de fremstår i sluttspillet, som de sikret seg takket være tapet til Bucs.

 

9: Pittsburgh Steelers

Velkjent fra Roethlisberger. Gjør det som trengs på slutten, uten Green. Steelers blir skumle i sluttspillet.

I storform

8: Detroit Lions

Rykker ikke ned av å tape borte mot det beste laget. Stafford må ta bedre vare på ballen. Enorm kamp venter mot Packers nå.

 

7:  Seattle Seahawks

Gjør heller ingen dårlig kamp. Tapet av Lockett er surt, men dette har laget har alt som skal til for å overkomme tapet, og skal aldri avskrives.

 

6:  Green Bay Packers

I kanonform til rett tid, rett og slett. Kan nå vinne divisjonen og sikre seg en hjemmekamp neste runde.

 

5: Oakland Raiders

Føles kanskje urettferdig at de faller etter en seier, men tapet av Carr er desverre krise.I undertegnedes mening er lagene over rett og slett bedre enn Raiders.

 

4: Atlanta Falcons

Ekstremt imponerende å ta seg så bra av Panthers så greit borte, etter det de gjorde sist mot Redskins. Matt Ryan er for alvor en kandidat til MVP, og har et tohodet monster på running back i Coleman og Freeman.

 

3: Kansas City Chiefs

Utrolig sterk seier. Full kontroll. Når DT Dontari Poe kaster touchdowns har kampen gått etter planen.  Det blir meget spennende å se hva de får til på bortebane i playoffs.

 

2: New England Patriots

Tar seg for enkelt av Jets, og fyrer virkelig på alle sylindre før sluttspillet settes i gang. Har enda #1 seed å spille for.

 

1: Dallas Cowboys

Flott kamp av både Prescott og forsvaret. Dez Bryant med store bidrag etter noen rolige uker. Det behøves i sluttspillet når motstanden blir større.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x