NFL Power Rankings Week 9

Litt rokkeringer i toppen, men ikke for mye endringer ellers på grunn av mange lag på bye. Riktignok et lag som hopper veldig mye opp, men hvem?

 

32: San Francisco 49ers

Endrer ikke posisjon på grunn av bye.

 

31: Cleveland Browns

Det hjalp å få Josh McCown tilbake, og ledet denne kampen en stund før de måtte gi tapt. Corey Coleman ventes snart tilbake. Fremgang, om enn med babyskritt.

 

30:  Jacksonville Jaguars

Borte mot divisjonsrival en torsdag er alltid vanskelig, men likevel: En enorm skuffelse denne sesongen, spesielt for undertegnende som spådde de som Wildcard i AFC.

 

29: Indianapolis Colts

Etter noe fremgang sist ble de dessverre sjanseløse her. Meget skuffende offensivt. Ikke bra på hjemmebane mot en QB som var free agent rett før sesongen startet.

 

28: Tennessee Titans

Vinner oppskriftsmessig på hjemmebane, og Mariota fortsetter å produsere i tillegg til løpespillet. Spørsmålet er om Murray begynner å merke slitasjen.

 

27: New York Jets

Vinner oppskriftsmessig, men det er forventet å slå Browns på dette stadiet. Enunwa og Forte fortsetter det flotte spillet.

 

26: Baltimore Ravens

Endrer ikke posisjon på grunn av bye.

 

25: Chicago Bears

Sterk seier mot en divisjonsrival og et meget bra lag. Cutler viste at han kanskje ikke er helt ferdig enda. Jeffery er også en elite WR mange lag bør misunne.

 

24: Tampa Bay Buccaneers

Ekstremt skuffende tap,selv om laget flytter ballen bra. Kicker Aguayo ser mer og mer ut som en bust. Synd, for presset er stort nok på han fra før.

 

23: Miami Dolphins

Endrer ikke posisjon på grunn av bye.

 

Cutler er i live igjen, Jeffery like så.
Cutler er i live igjen, Jeffery like så.

 

22: Carolina Panthers

Dominerer Arizona fullstendig, men for det meste i forsvar. Jonathan Stewart også i bra slag etter skaden sin. Må bygge på dette.

 

21: Washington Redskins

Har alle sjanser til å vinne denne kampen. Hopkins har vært en bra kicker så langt, men absolutt ikke i denne kampen.

 

20: Arizona Cardinals 

Er helt borte i denne kampen, og resultatet ser bare bra ut på grunn av poeng i garbage time. Mathieu er et stort tap i forsvaret.

 

19: Los Angeles Rams

Endrer ikke posisjon på grunn av bye.

 

18: New York Giants

Endrer ikke posisjon på grunn av bye.

 

17: San Diego Chargers

Klarte ikke beskytte Rivers like bra som sist, men rykker ikke ned for å tape borte mot Denver. Bra med i starten av kampen før det desverre ebber ut.

 

16: Detroit Lions

Laget er totalt Jekyll & Hyde, og sitter med en følelse av at de kan ligge her i midtsjiktet ved sesongslutt også. Trenger mer fra alle andre enn Theo Riddick.

 

15: Buffalo Bills

Bills har ikke tatt begge skalpene til Patriots siden 90-tallet. Har dessverre for mange skader akkurat for øyeblikket.

 

14: Cincinnati Bengals

Har også muligheten til å vinne kampen, men er samtidig heldige som ikke taper. Dette er ikke Bengals slik vi kjenner de. Dog godt å se Tyler Eifert tilbake. Han blir ekstremt viktig om de skal kjempe om AFC North.

 

Fortsetter det fantastiske spillet sitt.
Fortsetter det fantastiske spillet sitt.

13: New Orleans Saints

Vanvittig god kamp mot et av de aller beste lagene. Forsvaret sto også frem her. I klar fremgang de siste to kampene. Hopper fortjent opp flere plasser fra 22 sist uke.

 

12:  Houston Texans

Bedre av Osweiler, men fortsatt noe rart. Grei fremgang jevnt over, og har fortsatt et grep om divisjonen. Godt å se livstegn fra Hopkins og et potensielt go-to-guy i Fiedorowicz.

 

11: Green Bay Packers

Gjør en meget god kamp offensivt, men det holder dessverre ikke helt inn. Rodgers så mer ut som sitt gamle jeg.

 

10:  Minnesota Vikings

Skal helt klart produsere mot Bears og Jay Cutler som ikke hadde spilt på flere uker. Bradford så ekstremt urolig ut i pocket til tider.

 

9:  Pittsburgh Steelers

Endrer ikke posisjon på grunn av bye.

 

8: Philadelphia Eagles

Gjør en god kamp borte mot en vanskelig motstander. Holder for det meste Elliot og Prescott i sjakk, og er et par dumme valg av Pederson unna å vinne. Skuffende tap, men spillemessig en meget god kamp.

 

7:  Oakland Raiders

5-0 på bortebane er vanvittig. Særlig med tanke på at de satte ny rekord i antall penalties og bommet på to field goals.

 

En glemt helt med en meget viktig touchdown.
En glemt helt med en meget viktig touchdown.

 

6: Atlanta Falcons

Flott seier mot et bra lag, og imponerende drive helt på slutten. Dette er også uten en storkamp av Julio Jones.

 

5:  Seattle Seahawks

Faller da det er svakt å ikke produsere mer mot et av ligaens aller svakeste forsvar. Flott å se rookie rb C.J. Prosise etter skaden imidlertid.

 

4: Denver Broncos

Dette lignet mer på det Broncos vi så i starten av sesongen. Rivers fikk aldri fred, og resten av forsvaret gjorde også jobben til de grader. Booker ser også ut som en kapabel rookie.

 

3: Kansas City Chiefs

Vinner borte mot en nemesis uten Alex Smith store deler av kampen, samt at Charles var ute og Spencer Ware skadet seg. Rett og slett et veldig solid allround lag fortiden.

 

2: Dallas Cowboys

Kunne fort ha tapt sin siste kamp, men seiersrekken og driven i overtime er for imponerende til at de ikke skal rykke oppover.

 

1: New England Patriots

Divisjonsrival på bortebane med en head coach som kjenner laget ekstremt godt? Null problem. Fortjent øverst.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x