NFL-sesongen er her og vi fortsetter med Linebacker rankinger!

Denne rankingen kommer til å være en del av en serie der vi ser nærmere på defensive backfield, defensive linja og linebacker-enhetene til de ulike lagene.

Da var det linebackers for tur; jeg har valgt å avgrense dette til stand up, off ball linebackers. Så det blir ingen Von Miller, Kahlil Mack eller TJ Watt på denne lista. Navn, playmaker-faktor og fotball IQ er også kriterier som er tatt i betraktning på de ulike lagene. Prakt-eksempel her er f.eks i Seahawks da de hadde Bobby Wagner og KJ Wright, eller i Panthers med Luke Kuechly og THomas Davis. Dette var da spillere som samspilte eksepsjonelt på tvers av de individuelle rollene, men allikevel klarte å vite hva den andre tenkte. En god blanding av playmakere som hadde høy fotball IQ og kommunikasjonsevner – noe som kjennetegner de aller beste linebackere gjennom tidene!

La oss ta en kikk på det vi mener er de 10 beste akkurat nå:

10

Chicago Bears. Roquan Smith har vært en av de bedre linebackere siden han ble draftet i 2018. Den tidligere Georgia Bulldogen har vært solid i både å forsvare pass og løp. Det Smith gjør bedre enn de fleste er TFL takling bak line of scrimage. For at Bears skal komme høyere opp på lista må de gjøre noe med han som spiller ved siden av Smith. Danny Trevathan er gammel og har vist noen lyspunkt i ny og ne og det ser ut som hans beste tid er bak han.

9

New Orleans Saints En av de mer sikre taklerne i ligaen er i Saint, Demario Davis heter han. Over de siste 2 sesongene er han ansvarlig for 107 defensive stop noe som er innenfor top 5 i løpet av samme tid. Den kvaliteten alene gjør at plassen i top 10 er kvalifisert. Spørsmålet til Saint blir om første års spilleren Pete Werner kan kan justere raskt nok til NFL nivået. Med en «lærer» som Davis burde Werner være en svamp og få alle tips han kan.

8

Houston Texans. Gratulerer Texans fans, dette er det eneste lyspunktet dere har i 2021. og sikkert den eneste positive top 10 rankingen i år. Fra «spøk» til alvor. Dette er en gruppe som er lovende på papiret, tro det eller ei, som ledes av taklemaskinen Zach Cunningham. Han ledet ligaen i taklinger og defensive stop i 2020 og med da rotasjon og dybde spillere som Kamu Grugier-Hill og Christian Kirksey virker dette lovende. Kevin Pierre-Louis har vært en av de bedre linebackerne i coverage, noe som er verdt å følge med på.

7

Minnesota Vikings. Erick Kendricks er en top 3 LB i NFL. det er det lite å argumentere mot. Som midt linebacker i et 4-3 forsvar har han ansvar for både løp og pass, noe han er veldig god på. For vikings sin del håper de å få Barr tilbake i stor form og de unge spillerne som Troy Dye (andre års spiller) og Chazz Surratt (første års spiller) stepper opp og viser hva de er god for er det en solid gruppe.

6A

Seattle Seahawks. Er det en trend vi ser komme?
Bobby Wagner, en av de mest aktive LB i 2020. Han hadde 20 press på QBen, 53 defensive stopp og 7 pass break ups fra middle linebacker. totalt sett en av hvis ikke den beste LB i NFL. Forsvarsiden og laget generelt har mistet kvaliteten som vi er vant til når man tenker Seahawks. Bobby sin partner in crime, Jordyn Brooks så vi glimt av hva han kan få til som en rookie i 2020. Nå med en ordentlig førsesong er forventningene høynet både hos fans laget og hos meg.

6B

Pittsburgh Steelers. Et historisk sterkt lag når det kommer til inside LB posisjonen. Devin Bush er neste navnet i historiebøkene. Som rookie i 2019 hadde han over 100 taklinger, 2 interceptions, 4 pass defence og 1 tuchdown via returnere en fumble. 2020 spilte han 5 kamper og ble skadet. Jeg liker heller å fokusere på det positive så derfor lever jeg fortsatt i håpet om en solid spiller er i Bush sin fremtid. Steelers tradet for Jacksonville sin Joe Schobert som ikke har levd opp til kontrakten han fikk i free agency i 2020. Ny start gir meg trua på en opplivning av formen han viste i Browns.

5

Dallas Cowboys. Her er det mer fremtidsforhåpninger enn å se på sesongen som var for å godtgjøre denne plassen for Cowboys. Skal vi være ærlig så var 2020 sesongen dårlig jevnt over for hele laget. Hva kan vi forvente oss av «Dem Boys» i 2021? Jeg ser for meg at denne gruppen med Jaylon Smith, Leighton Vander Esch og den beste defensive prospekten i 2021 draften Micah Parsons er en hard hitting gruppe som kommer til å gi 110% for å finne ballen.

4

Denver Broncos. Nå lurer dere casual fans på hvem andre er det Broncos har foruten Bradley Chubb og Von Miller, når jeg sa at slike spillere ikke kommer til å være i tankene. La meg introdusere dere for Alexander Johnson og Josey Jewell. 2020 var de gode som gull for Broncos og var en utmerket partnerskap med 100 defensive stopp og hadde færre enn 10 taklinger de bommet på og de ga ikke opp mer wenn 2 tuchdowns på passe spill. Dette kan være starten på et bra partnerskap (er det lov å håpe på at det ikke skjer….)

3

Indianapolis Colts. Her tar Colts bronsen i vår ranking, og mye er takket Darius Leonard. en do-it-all linebacker som holder QB, RB og angrepstrenere våkne om natten. Her er det også en Bobby som jeg har trua på, riktig nok en yngre versjon enn i Seahawks, Bobby Okereke. Han har vist seg fult kapabel til å være linebacker i NFL nå må han bare komme seg på nivå med lagkompisen. Jeg kunne ønske at Colts fikk enda en linebacker for å fylle ut 3er gruppen i 4-3 forsvaret for å ta steget opp til 1 eller 2.

2

San Francisco 49ers. Hvis Colts lever på Leonard, da lever 49ers på Fred Warner. Den beste cover linebackeren i NFL over de siste årene. Hans partner er Dre Greenlaw, en solid takler som har litt å gjøre når det kommer til passforsvaret. Men overalt en spiller som fint kunne ha vært LB1 i et annet lag.

1

Tampa Bay Buccaneers. For å godtgjøre dette valget må vi tilbake til februar for å få beviset vi trenger. Travis Kelce (TE til Chiefs) fikk ikke lov av Lavonte David å ta imot ballen. David har vært solid lenge noe som betyr at han drar litt på åra. Men det er der Devin White kommer inn. En spiller som gjør alt i 110% hastighet, noe som er positivt i de fleste situasjoner. top 6 i TFL de siste 2 årene blant annet. Han må stole mer på seg selv og coachingen han har fått for å ta steget enda høyere og ta over plassen når David velger å legge opp.

Soleis! Dette er en rangering av individuelle spillere i en lagidrett, så det er åpenbart subjektivt vurdert. Det betyr at det er fullt mulig å ha klart avvikende synspunkter fra det vi leverer her. Er du enig i vurderingene? Har du andre tanker om hvem som hører hjemme hvor? Har du en egen liste på topp 10? Sleng det gjerne inn i kommentarfeltet! Om du ønsker å publisere din egen rangering av denne eller andre posisjoner (eller med et annet utgangspunkt for rangeringen) så er du velkommen til å se publisere selv – det er faktisk ikke bare mulig men også enkelt å gjøre!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x