Preview NFL Draft: Runde 2 og 3

NFL

Runde 1 gikk av stabelen i natt, for det meste uten store trades og dramatikk. Her kan du lese vår oppsummering av første runde. Kl 01:00 starter enda mer moro, med runde 2 og 3 av draften. Her vil det gå en smulere fortere enn igår, når lagene bare har 7 minutter å velge på. Runde 2 og 3 er for mange minst like interessant som første runde, da de omlag 15 første spillerne som går i andre runde like gjerne kunne gått i første runde dagen før. I tillegg er resten av spillerne også spillere meget bra spillere det er forventet at skal bidra allerede kommende sesong. Her skal vi ta en rask titt på hvem som er igjen. Her er en oversikt over hvilket lag som velger hvor.

QB

Brett Hundley Highlights || "Pick Your Poison" ᴴᴰ || UCLA

I en meget svak klasse i år, gikk begge de to store som forventet som nr 1 og 2 igår. De gjenværende er ikke forventet å skulle bli starters fra dag 1, men enkelte kan utvikle seg til det, og hvertfall til brukbare backups. Spillere verdt å merke seg på denne posisjonen er Garrett Grayson fra Colorado State, Bryce Petty fra Baylor, Sean Mannion fra Oregon State og Brett Hundley fra UCLA, som er en «Mariota light». Grunnet svak klasse er det vanskelig å spå hvem som er ute etter de gjenværende QBs, men Bills har vært nevnt da de ikke har allverdens andre hull, men er i quarterback ingenmannsland.

WR

Chris Conley Career Highlights

Denne posisjonen er meget sterk i år, og her er det fortsatt flere gode spillere som kan bidra fra dag 1. Mange lag har ventet med å ta receiver til idag på grunn av dette, og vil få inn sine spillere idag. Det gikk 6 WRs igår, men det er det samme antall, og vel så det, med starter-potensial igjen her. Samtlige av Jaelen Strong fra Arizona State, Sammie Coates fra Auburn, Dorial Green-Beckham fra Missouri, Devin Smith fra Ohio State og Chris Conley fra Georgia er alle gode nok til å gå rett inn på et lag. En «sleeper» det hviskes om er Kenny Bell fra Nebraska, men det blir nok en mann for de senere runder. Lag som Titans, Jets, Rams, Buccaneers og Browns kan alle tenkes å velge WR tidlig i andre runde utfra behov de har.

 den neste Lesean McCoy, hvor går han?
Ameer Abdullah: den neste LeSean McCoy, hvor går han?

RB

Etter Todd Gurley og Melvin Gordon som gikk igår på henholdsvis nr 10 og 15 er det lite hakk ned til de andre. Imidlertid er ikke hakket større enn at denne klassen av backs blir ansett som bra, og det er mulig å finne starters lenger ned i rundene. I runde 2 og 3 kan vi forvente at navn som T.J. Yeldon fra Alabama, Duke Johnson fra Miami, Ameer Abdullah fra Nebraska og Tevin Coleman fra Indiana går. Lag som kan tenkes å forsterke denne posisjonen er Cowboys, Dolphins, Texans, Cardinals, Panthers, Jaguars og Patriots.

TE

Det begynner å nærme seg tid for en svak posisjon i denne klassen. Ingen av årets TEs ble vurdert gode nok for runde 1. Imidlertid kan det godt tenkes Maxx Williams fra Minnesota og Clive Walford fra Miami går i runde 2 og 3. Saints, Falcons og Browns er lag med behov på denne posisjonen.

OL

TJ Clemmings Highlight

Det ble et lite skred av linjemenn igår, og hele 7 spillere ble valgt fra denne gruppen. Det er imidlertid naturligvis fortsatt god kvalitet å finne i runde og 2 og 3. La’el Collins fra LSU (røde flagg hele veien), T.J. Clemmings fra Pittsburgh og Jake Fisher fra Oregon har alle førsterunde-talent. I tillegg er A.J. Cann fra South Carolina, Jarvis Jackson fra Texas A&M og Tre Jackson fra Florida State gode spillere. Lag som Eagles, Buccaneers og Seahawks har behov for forsterkninger her.

DL

På denne posisjonen ble det valgt færre enn antatt, kun 5 navn ble ropt opp av Roger Goodell i år. Det betyr at det er mye bra linjetalent igjen her. Lions, Bengals, Bears, Cowboys, Saints og Giants er lag med klare behov på denne posisjonen. De kan velge mellom spillere som Eddie Goldman fra Florida State, Preston Smith fra Mississippi State, Jordan Philips fra Oklahoma, Grady Jarett fra Clemson som undertegnede hadde til Lions på nr 23 tidligere, Owamagbe Odighizuwa fra UCLA og Carl Davis fra Iowa.

Erick Kendricks- Hvor går han?
Erick Kendricks- Hvor går han?

LB

Det ble valgt noen uventede linebackers igår, og dermed er det et par store navn som ligger her. For eksempel er det mye value i Randy Gregory fra Nebraska, Eli Harold fra Virginia, Erick Kendricks fra UCLA og Bernardrick McKinney fra Mississippi State. I tillegg er det et par spillere verdt å følge med på. En av disse er Paul Dawson fra TCU, som har strålende tape men skremte mange lag med en tid på 4,93 på 40-yard dash på combine. I tillegg er Ramik Wilson fra Georgia en sleeper, som enkelte har rangert helt i toppsjiktet, men som blir snakket lite om. Dolphins, 49ers, Chargers, Chiefs, Broncos og Packers er alle på jakt etter nye starters på linebacker.

CB

4 CBs valgt igår var mer eller mindre som forventet, men det er fortsatt solide spillere igjen til ikveld. Titans, Steelers, 49ers, Colts, Redskins, Bears, Rams og kanskje Packers trenger alle friskt blod på et høyt nivå her. De kan velge mellom Jalen Collins fra LSU, Eric Rowe fra Utah, Quentin Rollins fra Miami(Ohio), P.J. Williams fra Florida State og D’joun Smith fra Florida Atlantic med flere,som alle kan gå rett inn fra dag 1.

S

Som ventet ble det kun tatt 1 safety igår, men det ble ikke han alle trodde det skulle bli. Packers valgte Damarious Randall på grunn av ferdighetene i coverage. Årets klasse er svak, og det er ikke sikkert det blir flere enn 1-2 som blir valgt i kveld. En sikker mann til å gå er Landon Collins fra Alabama, som de fleste hadde i første runde. Derron Smith fra Fresno State er den eneste undertegnede tror kan gå ikveld da han har et minimum av coverage-ferdigheter. Steelers, Colts, Eagles og Giants er alle på jakt ikveld og på lørdag.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x