Topp 10 Rookies vi er spente på-Gjennomgang og vurdering

Før sesongen listet vi opp 10 rookies vi var spente på av forskjellige grunner. Her kommer altså oppsummeringen, og det er ikke bare lystig lesning.

 

Jared Goff

 
Year Age Tm Pos G GS QBrec Cmp Att Cmp% Yds TD Int Y/G Rate Sk Sk%
2016 22 LAR qb 8 7 0-7-0 112 205 54.6 1089 5 7 136.1 63.6 26 11.3
Career 8 7 0-7-0 112 205 54.6 1089 5 7 136.1 63.6 26 11.3

En enorm skuffelse. Kom ikke på banen før uke 11, og vant ikke en eneste kamp. Imidlertid holder vi ikke dette i særlig stor grad mot han av flere grunner. Hjulene falt fullstendig av Rams-vogna, lite kompetent trenerstab, ingen hjelp å få av forsvaret som skulle være lagets store styrke, eller Gurley, grunnene er mange. Han viste små glimt her og der, men det er for tidlig å spå noe om fremtiden. Det vi vet er at det er nå i offseason det gjelder. Det er nå han skal se film, bygge kjemi med sine receivere og trene styrke. Hvem vet hva han får til dersom alt faller på plass?

 

Laquon Treadwell

 
Games Receiving
Year Age Tm Pos G GS Tgt Rec Yds Y/R TD Lng R/G Y/G Ctch%
2016 21 MIN wr 9 1 3 1 15 15.0 0 15 0.1 1.7 33.3%

Også en enorm skuffelse. Vikings hadde virkelig trengt bidrag fra mannen de valgte i første runde. Ett fattig mottak er noe i nærheten av en skandale, og hadde jeg ikke visst bedre hadde jeg kalt mannen en bust. Vi får se hva som skjer fremover, det kan kun gå en vei.

 

Tyler Matakevich

En spiller undertegnede svært gjerne ville ha til sitt Eagles før draften. Muligens noe forutsigbart var han en god bidragsyter på special teams for Steelers, og ledet laget i taklinger når han fikk sjansen mot Dolphins i regular season. Samtidig var dette kampen de ga opp over 200 yards til Jay Ajayi, så det spørs hvor bra han egentlig spilte. Bra av et valg i syvende runde.

 

Jonathan Williams

Var mye mindre på banen enn undertegnede hadde sett for seg, mye takket være at Mccoy holdt seg temmelig skadefri og Mike Gillislee gjorde det ekstremt bra som nr 2. Likevel, han fikk seg en touchdown og 27 forsøk, og running backs blir ofte bedre utover i karrieren. Det var tross alt ikke mye en viss Bell gjorde sitt første år. Ofte er alt de trenger en sjanse.

 

Sterling Shepard

God sesong av produktet fra Oklahoma.

Endelig en som faktisk leverte varene. Eli Manning hadde en svak sesong, men Shepard bidro med det han kunne, og 8 touchdowns, 683 yards og 65 mottak må sies å være godkjent av en nr 2 receiver i et såpass begrenset angrep. Her kommer det nok mer.

 

Joey Bosa

Det tok sin tid, men han kom til slutt. Han brukte først tid på å bli enig med Chargers om betingelsene for kontrakten, deretter var han skadet. Men det smalt når han først kom innpå mot Raiders. På bare 27 snaps fikk han 2 sacks og 4 taklinger på Carr. Han endte med 10,5 sacks hvilket er meget bra for en 3-4 end. En nesten komplett spiller.

 

Corey Coleman

Ikke lett å bedømme en receiver på dette Cleveland-laget. Med en svingdør på qb-plass var det vanskelig for Coleman å bygge kjemi med noen. I tillegg hadde Pryor på motsatt side en utrolig sesong. Men han endte med 413 yards, 4 touchdowns og 33 mottak, hvilket er helt på det jevne omstendighetene tatt i betraktning. Det positive er at han ble forsøkt kastet til ca 6-11 ganger per kamp, og forhåpentligvis kan vi vente oss mer neste sesong.

 

Laremy Tunsil

Falt, men reiste seg.

Få skjønte noe når det dukket opp en video av Tunsil som røykte det som sannsynligvis var marihuana via en vannbong gjennom en gassmaske, og dermed var fallet et faktum. Han ble ansett som et varp da Dolphins valgte han som nummer 13, og slik har han fremstått på banen også. Han har primært spilt guard, men fikk 3 kamper som left tackle også. Han fremsto bunnsolid på begge posisjoner og skal ha sin del av æren for at for at laget presterte såpass bra.

 

Reggie Ragland

Ikke mye å si om valget fra Alabama som Bills valgte i andre runde. Han skadet seg desverre tidlig under training camp og mistet hele sesongen. Men Bills har absolutt bruk for han, da de til tider ble løpt fullstendig over av motstandernes running backs.

 

Jalen Ramsey

Et av få lyspunkt på Jaguars. Ramsey var solid på et ellers svakt lag hele sesongen, og endte med 2 interceptions. Han levde opp til forventningene det knyttes til et valg i topp 5, og vil være en Jaguars kan bygge på fremover. Forsvaret har allerede noe talent, og vi har helt sikkert ikke sett det siste av Ramsey.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x