Torsdagsfotball: St. Louis vs. Tampa Bay

For noen uker siden så denne kampen totalt uinteressant ut. Rams har falt av i sluttspillkampen og har spilt meget ujevnt i år – noen meget gode forestillinger, men også noen fantastisk dårlige. Tampa Bay var og hektet av i kampen tenkte man. De lå langt bak alle og hadde få utsikter til noe som helst.

Rams er like mye ut av dansen som tidligere. Nick Foles har ikke gjort en god nok jobb i sin nye klubb og det er ikke uhørt å snakke om mulighetene for en ny quarterback i St. Louis neste år. De mangler fortsatt noen brikker for å kunne konkurrere i NFC West, og de fleste av de brikkene mangler på offense.

PI-NFL-Rams-Nick-Foles-082915.vadapt.620.high.63

Nick Foles har ikke levd opp til forventningene i St. Louis. Er han på veg ut?

Tampa Bay brukte som kjent sitt første draftvalg i 2015 på Jameis Winston. Og selv om Bucs bare har vunnet 6 kamper, må det kunne sies å ha vært en relativt suksessfull sesong sålangt for den tidligere FSU-stjernen. Klarer Tampa å bygge videre på dette vil de ha et meget godt lag om noen få år. Winston har i alle fall levert, og vi håper at han fortsetter å vokse som spiller.

Tampa Bay Buccaneers @ St. Louis Rams – 2.5

Nå er det slik at disse lagene har mikroskopiske sjanser til å nå sluttspillet. Men kampen er interessant fordi de siste ukene av sesongen kommer til å avgjøre mye av hva som skjer videre i disse klubbene, og spesielt i St. Louis. Denne kampen er en av få uten store implikasjoner for sluttspillet. Men viktig er den likevel.

Rams sitt forsvar er bunnsolid og et av de beste Winston får prøve seg på hele sesongen. De er mye av grunnen til at St. Louis har vunnet fem kamper – uten den fronten ville nok Rams hatt en betydelig dårligere sesong.

Rams tar en knepen hjemmeseier her og dunker Bucs i praksis ut av sluttspillet. Det er ingen av disse lagene som skal spille i årets sluttspill, men de har hver sin lagdel de kan bygge rundt for årene som kommer.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x