Mock Draft 2.0

Free agency har nå pågått noen uker, og de store navnene har fått nye lag. Vi har til og med fått noen trades mellom lagene, og dermed er det på tide å oppdatere mock drafts når draften nærmer seg med stormskritt. Denne gangen er trades inkludert som lovet.

 

Årets tredjevalg?
Årets tredjevalg?

1: Tampa Bay Buccaneers: Jameis Winston, QB Florida State.
Soleklart valg. Winston er den beste QB i draften, og starter fra dag 1.
2: Tennessee Titans: Leonard Williams, DT/DE USC.
Draftens muligens beste spiller. Kan gjøre alt på defensive line, hvilket er sårt tiltrengt i Nashville. Titans har nok tro på Mettenberger til at de går «best player available», hvilket er fornuftig.
3: Jacksonville Jaguars: Dante Fowler Jr, DE/OLB Florida.
Det er flust av edge rushers i denne draften, og Dante Fowler Jr er den beste av de. Fyller et stort behov i Gus Bradley sitt defense.
4: Oakland Raiders: Kevin White, WR West Virginia.
Gi Derek Carr et våpen. Draftens beste WR med størrelse, fart og sikre hender. White er mindre polert enn Cooper, men har høyere potensiale.
5: Washington Redskins-Trade med Cleveland Browns: Marcus Mariota, QB Oregon.
Browns får endelig sin franchise QB. Browns har to førsterunde picks, og bruker nr 12 (og litt til) til å skaffe seg Mariota. Mariota har alt av målbare egenskaper samt holdningene, men må lære å spille i et tradisjonelt NFL offense. Forrige pick: DE Shane Ray, Missouri (til Washington).
6: New York Jets: Shane Ray, DE/OLB Missouri.
Kan både presse QB og spille coverage. Jets har strålende defensive line,men kan bli bedre på linebacker. Forrige pick: CB Trae Waynes, Michigan State.
7: Chicago Bears: Amari Cooper, WR Alabama.
Kan gå mange veier her, men trenger en bigtime WR etter at Marshall dro til Jets. Cooper er strålende value her. Cooper er ikke langt bak, hvis han er det i det hele tatt, Kevin White. Forrige pick: NT Danny Shelton, Washington.
8: Atlanta Falcons: Vic Beasley, OLB Clemson.
Kan gå flere posisjoner her, men trenger pass rush sårt, Vic Beasley er en av draftens beste til akkurat det.
9: New York Giants: Brandon Scherff, OG Iowa.
Eli Manning har flest interceptions de siste 5 sesongene. En av draftens sikreste spillere. Kan spille tackle, og fyller i tillegg et umiddelbart behov på guard. Forrige pick: OT Andrus Peat, Stanford.
10: St Louis Rams: Andrus Peat, OT Stanford.
Rams trenger å bygge offensive line som skal holde Nick Foles oppreist. Peat er den beste rene left tackle i draften. Greg Robinson flyttes til guard. Forrige pick: Marcus Mariota.

Tar han turen over innsjøen til Minnesota?
Tar han turen over innsjøen til Minnesota?

11: Minnesota Vikings: Trae Waynes, CB Michigan State.
Mike Zimmer fortsetter å bygge et allerede respektabelt Vikings forsvar med beste corner i draften til å spille på andre siden av Xavier Rhodes. Forrige pick: OG Brandon Scherff, Iowa.
12: Cleveland Browns Washington Redskins: Randy Gregory, OLB Nebraska.
Redskins trenger mye i forsvar, men en ny edge-rusher er fornuftig her etter at Orakpo forsvant. Her får de en meget god spiller som faller på grunn av positiv marihuana-test. Forrige pick: WR Amari Cooper, Alabama (til Browns).
13: New Orleans Saints: Arik Armstead, DT Oregon.
Sliter med å produsere jevnt på høyt nivå, men er hyperatletisk og stort potensiale. Bra character. Forrige pick: OLB Randy Gregory, Nebraska.
14: Miami Dolphins: Devante Parker, WR Louisville.
Mike Wallace slo ikke til og forsvinner. Parker har både farten, størrelsen og hendene i en draftklasse full av gode receivers. Det er lite som skiller han fra Cooper og White.
15: San Francisco 49ers: La’el Collins, OL LSU.
San Fran mister Mike Iupati, får en fullgod erstatter som kan spille både guard og tackle.
16: Houston Texans: Jalen Collins, CB LSU.
Jaelen Collins gjør at Texans får et meget respektabelt secondary sammen med sin fryktinngytende defensive line. Forrige pick: OT Ereck Flowers, Miami.
17: San Diego Chargers: Danny Shelton, NT Washington.
Chargers trenger å forsterke run-defense, og Shelton er solid value her. Shelton er en kraftig run-stopper som også kan sette press på QB fra midten,men i hvilken grad er usikkert. Dette er også grunnen til at han faller fra forrige mock. Forrige pick: OLB Alvin Dupree, Kentucky.
18: Kansas City Chiefs: Breshad Perriman, WR UCF.
Andy Reid vil ikke gå enda en sesong uten en TD fra en receiver. Perriman har størrelse, fart og er god etter catch, men sliter med drops. Imidlertid skyhøyt potensiale. Forrige pick: WR Jaelen Strong, Arizona State.
19: Cleveland Browns: Malcolm Brown, DT Texas.
Cleveland må bli bedre langs hele defensive line, Malcolm Brown bør forsterke forsvaret som var statistisk svakest mot run i 2014. I tillegg har han strålende character, som Browns alltid trenger.
20: Philadelphia Eagles: Landon Collins, SS Alabama.
Eagles har slitt på denne posisjonen flere år. Landon Collins er den eneste safety verdig ett første runde pick, og bør kunne yte solid hjelp ved siden av Malcolm Jenkins.
21: Cincinnatti Bengals: T.J. Clemmings, OL Pittsburgh.
Om Andy Dalton skal leve opp til den store kontrakten han fikk må han beskyttes.
22: Pittsburgh Steelers: Marcus Peters, CB Washington.
Steelers secondary har vært aldrende i flere år, og Marcus Peters bør fylle inn fint etter Ike Taylor. Karakterproblemer,potensielt av den alvorlige sorten, men uhyre talentfull.

Tar noen sjansen i første runde?
Marcus Peters- Tar noen sjansen i første runde?

23: Detroit Lions: Grady Jarrett, DT Clemson.
Med både Suh og Nick Fairley ute er DT i deres 4-3 deres største behov, selv om Ngata har ankommet fra Ravens. Jarrett har skutt opp draftboards de siste to månedene. Han er solid mot run, og er en bedre pass rusher enn sacktotalen tilsier(Vic Beasley har nok noe med det å gjøre). Forrige pick: DT Arik Armstead, Oregon.
24: Arizona Cardinals: Todd Gurley, RB Georgia.
Cardinals mangler bare en workhorse-back for å være en legitim Super Bowl contender. Med Gurley får de dette, og vel så det. Skyhøyt potensiale om han kommer seg etter kneskaden, hvilket rapporter sier han er på god vei til å gjøre.
25: Carolina Panthers: D.J Humphries, OT Florida.
Panthers trenger talent på linjen som skal beskytte Cam Newton, selv om enheten kom seg utover sesongen ifjor. Skal være atletisk nok til å kunne bidra.
26: Baltimore Ravens: Melvin Gordon, RB Wisconsin.
Gordon med sin Jamaal Charles-aktige stil er perfekt for Ravens med Marc Trestman som offensive coordinator. Ifølge rapporter den beste «outside» runner i denne klassen.
27: Dallas Cowboys: Owamagbe Odighizuwa, DE UCLA.
Cowboys trenger sårt pass rush, og mannen med det vanskelige navnet bør hjelpe umiddelbart i deres overgang til 4-3.
28: Denver Broncos: Eddie Goldman, DT Florida State.
Terrance Knighton forsvant til hovedstaden, og Goldman kommer for å hjelpe Broncos mot run. Kan spille både DT i 4-3 og DE i 3-4.
29: Indianapolis Colts: Erick Kendricks, ILB UCLA.
Blir stilt spørsmålstegn ved størrelsen og coverage-egenskapene hans. Imidlertid er han atletisk, innstinktiv og tøff ILB og en sikker takler. Forrige pick: ILB Denzel Perryman, Miami.
30: Green Bay Packers: Bernardrick McKinney, ILB Mississipi State.
Rask og atletisk, effektiv mot run. Packers slapp både A.J. Hawk og Brad Jones,og trenger dermed to nye starters på ILB.
31: New Orleans Saints(trade med Seahawks for Jimmy Graham): Maxx Williams, TE Minnesota .
Saints erstatter Graham med en den beste TE i draften. En atletisk «move» tight end som bør lage moro for Saintsfansen med Drew Brees i noen år til.
Forrige pick: WR Dorial Green-Beckham, Oklahoma.
32: New England Patriots: Cameron Erving, C/G Florida State.
Bill Belichick elsker poteter som kan spille flere plasser. Erving kan spille alt på offensive line, og de lærde strides om han er best på guard eller center.

 

 

 

 

 

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x