Påskekrim: Quarterbacken som forsvant – del 4

Årets påskekrim er over, og var egentlig over med del 3. Men et spørsmål gjenstod: Hvem var de to skytterne som satte Spillets Voktere ut av…eh, spill? Det finner du svaret på her!

Gikk du glipp av del 1? Du finner den her: Quarterbacken som forsvant – del 1
Fikk du ikke med deg del 2 heller? Du har den her: Quarterbacken som forsvant – del 2
Jøss, gikk du glipp av del 3 også? Den er her: Quarterbacken som forsvant – del 3

Påskepremie krimmen 2016

Som nevnt helt i slutten av del 3, så kunne man vinne et litt retro krus ved å tippe riktig i kommentarfeltet til del 3. Noen forsøkte seg, men det var nok ikke helt enkelt. Vi hadde heller ikke lagt opp til at det skulle være det. Vi synes imidlertid det blir for trist å ikke dele ut en premie selv om ingen gjettet riktig, så vi deler ut TO slike krus! Gratulerer til Sondre Hatteland Sørheim og Andreas Fjellhede! Sondre og AndreasKontakt oss med postadresse, så kommer kruset i posten 🙂

Nå var riktignok nesten hele historien vår fiksjon, så de to skytterne vi skulle frem til var ikke 100% identisk med reelle personer, men de var utvilsomt basert på to reelle personer innen norsk amerikansk fotball, og det var nok ledetråder til at det var mulig å gjette seg frem – det fikk vi testet ut blant våre egne skribenter som ivrig gjettet både feil og riktig. Uansett: De aktuelle personene vi skulle frem til er uskyldige for udådene i historien vår i virkeligheten, og dratt ufrivillig inn i historien på lik linje som Jimmy James Money var!

Uavhengig av skyldspørsmålet; her har du dem. Vi beklager tegningene på bildene vi har funnet frem; de er fra en usenet-gruppe som spesialiserer seg på konspirasjonsteorier innen norsk amerikansk fotball…:

«Amerikaneren»:

Scott Boer illuminati - foto Max Emanuelson
Det brede gliset er på plass! Originalfoto: Max Emanuelson

Ingen ringere enn hovedtrener for Vålerenga Trolls og assistenttrener på landslaget, samt tidligere import-QB selv; Scott Boer!

Vi benytter forøvrig anledningen til å gratulere Boer med å ha blitt far nylig – gratulerer Scott!

 

«Den andre skytteren»:

Simen og Eigil illuminati - foto Fredrik Markhus
Fra lykkeligere tider før skyte-episoden, m/Eigil (t.h.). Originalfoto: Fredrik Markhus

Tidligere leder av Serieutvalget, ansvarlig for mye arbeid med lover & regler innen norsk amerikansk fotball, serieoppsett, Kampreglement m.m., leder i Vålerenga Trolls: Simen Nordlie Kristensen!

 

Vi gjør oppmerksom på at dette var en påskekrim, og dermed fiksjon. Enhver likhet med ekte personer og hendelser var nesten tilfeldig.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x