Super Bowl: I går var den store media-dagen

SB Media Day - Gronkowski - Matt York - AP

I går var dagen når media får intervjue alt som kan krype og gå av spillere, trenere og toppledelse hos de to Super Bowl-lagene.

Super Bowl Media Day er kort fortalt en del timer satt av til at media skal ha tilgang til lagene og få stilt haugevis med spørsmål. Det gir dem mer mat som de spinner på i diverse saker i dagene frem mot Super Bowl.

Vi skal ta med oss et knippe av det man fikk se, og begynner med Bill Belichick:

 

Det var muligens ikke de vanskeligste spørsmålene Belichick har hatt den siste uken, men det er nok noen som greier å tolke den ondskapsfulle latteren hans og utsagnet om favoritt-lekedyr til noe mer symbolsk. Eller som at han latterliggjør ei lita jente.

Okei, over til et litt mer seriøst intervju: Marshawn Lynch, som utvilsomt har skjønt at pressekonferanser og intervjuer faktisk er en del av jobben som spiller i NFL. Eller ikke:

 

Reaksjonene i media er sterke (ok; egentlig er de ganske delte. Men det passer ikke teksten vår så godt) mot Lynch sin arroganse og hvordan han håner media. Heldigvis er det sistnevnte noe de egentlig greier ganske godt selv, så argumentet faller litt dødt til jorda:

Vi begynte artikkelen med et bilde av Rob Gronkowski, og han var selvsagt tilstede for å vise hvor kraftig gravejournalistikken går for seg denne dagen. Man får jo en viss forståelse for Marshawn Lynch sin «approach» når man ser hva det ellers kan ende opp i:

 

Klart, Gronkowski treffer kanskje denne reporteren igjen med færre tilskuere tilstede seinere på kvelden, og da er det sikkert verdt det… Vi skal ta med oss at det faktisk ikke var det flaueste under Gronkowski sin runde på podiet. Her leser han fra en erotikk-bok utgitt i fjor som har ham som en sentral del av temaet:

 

Tom Brady var forresten også tilstede, men ingen gadd å bry seg om ham:

Fans får forøvrig også slippe til, men da som tilskuere og ikke nede i «arenaen» hvor reporterne summer rundt spillerne og trenerne. Ikke alle er fra de to finale-lagene heller:

I begynnelsen av artikkelen sa vi at alt av spillere og trenere m.v. er tilgjengelig. Det er kanskje en sannhet med modifikasjoner, og det er ihvertfall ikke alle av dem som er oppe på noen form for podie for å bli intervjuet. Slik var planen for Seattle Seahawks sin runde i går, og som man kan se var det mange som var i ilden på podiene, men langt fra alle:

 

Alle var enige om at det hadde vært en fin dag!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x