U15: På vei mot Bergen og siste serierunde

Vålerenga Trolls og Oslo Vikings U15 - foto Trolls
Foto: Vålerenga Trolls

Årets U15-serie er godt på vei mot ferdigspilt serie, og dermed sluttspill. Først gjenstår imidlertid en turneringshelg i Bergen, og den vil i aller høyeste grad sette tonen for sluttspillet.

Av de 6 lagene i seriespill er det nemlig blitt slik på grunn av kamputfallene så langt, at det er de 3 beste som møtes i siste serierunde. Ikke nok med det; de er alle ubeseiret. Om vi omskriver litt på en delvis rotete tabell (den er ikke i rekkefølge. Det jobbes med saken, har vi hørt) på forbundets webside, ser det slik ut før siste serierunde:

  1. Åsane Seahawks, 3 seire, 0 tap. 144 poeng for, 0 poeng mot.
  2. Eidsvoll 1814s, 3 seire, 0 tap. 136 poeng for, 12 poeng mot.
  3. Vålerenga Trolls, 3 seire, 0 tap. 135 poeng for, 20 poeng mot.
  4. Oslo Vikings, 2 seire, 3 tap. 82 poeng for, 119 poeng mot.
  5. Kristiansand Gladiators, 1 seier, 4 tap. 33 poeng for, 189 poeng mot.
  6. Lillestrøm Starfighters, 0 seire, 5 tap. 26 poeng for, 216 poeng mot.
Oslo Vikings og Åsane Seahawks - foto Åsane
Foto: Åsane Seahawks

Livestream til helgen

Åsane Seahawks er vert for den siste serierunden, og en godnyhet er at den vil bli livestreamet. Det bør dermed være en svært god mulighet for å se norsk U15-fotball til helgen, og ikke minst få sett de beste lagene Norge har å by på, på alderstrinnet. Alle kampene går på Seahawksbanen lørdag 10.oktober, med kampstart henholdsvis kl. 12, 14 og 16.

Kristiansand U15 2015 - foto Kristiansand Gladiators
Foto: Kristiansand Gladiators

Sluttspillet på Jordal

Etter siste serierunde er det tid for sluttspill. Det går på vår gamle nasjonal-arena for amerikansk fotball, nemlig Jordal Stadion i Oslo. 17.oktober går det, hvor #5 (Kristiansand Gladiators) møter #6 (Lillestrøm Starfighters), fulgt av #3 (Foreløpig Uavklart) mot #4 (Oslo Vikings), og til slutt NM-finalen mellom #1 (Foreløpig Uavklart) og #2 (Foreløpig Uavklart). Det er derfor ikke forunderlig at lagene som møtes i Bergen kommende helg nok vil oppleve det hele som et sluttspill i seg selv; det laget som kommer dårligst ut vil nemlig ha gått fra foreløpig ubeseiret i serien, til å miste sin sjanse til NM-gull 2015.

 

Årets U15-serie har foregått litt i det skjult for de som ikke er direkte involvert, men helgens livestream gir oss alle muligheten til å få øynene opp for hva U15-nivået har å by på. Vi gleder oss!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x