Tidenes comeback i noen visuelle glimt:

Vi kommer med en skikkelig kamprapport etterhvert, men her har du et raskt tilbakeblikk på hva som faktisk foregikk når Seattle Seahawks møtte Green Bay Packers i går kveld:

Først sørget Seahawks sin QB Russell Wilson for å forære Packers en haug med muligheter til å ta en blodsolid ledelse (de var høflige nok til å avstå å gjøre den for solid; det ville jo vært uhøflig):

Legg merke til den siste interceptionen ovenfor. Her hadde altså Packers så tro på seier at den defensive spilleren legger seg ned istedenfor å gjøre en retur så langt som mulig. Oh, what could have been…

Underveis hadde heldigvis Seattle sin punter, Jon Ryan, sørget for å kaste en touchdown-pasning til en velbygd kar på 4.down, og dermed fått begynt jobben mot balanse i regnskapet:

Så; med kort tid igjen av kampen sørget Seahawks for balanse i regnskapet på et løp av Russell Wilson. Deretter forærte Green Bay Packers dem muligheten til å ta ledelsen, sånn bare for sikkerhets skyld:

marshawn-lynch-game-winning-touchdown-against-green-bay-nfc-championship

Og så var det bare for Green Bay å sørge for at et field goal ikke ville være nok til å vinne kampen. Det sørget Packers for gjennom å kikke på tidenes lompe-pasning:

seattle-converts-2pt-conversion-against-green-bay-nfc-championship

Glemte vi å nevne at Seattle sparket et onside kickoff underveis i denne smørja (comeback/breakdown…alt etter hvilken kant du kikker på det fra)? Det gikk jo ikke så bra for Green Bay, det heller:

GB onside fuckup

Heldigvis sørget QB Aaron Rodgers for å hinke laget sitt inn i god posisjon for deres meget gode kicker (5 av 5 FGs for kvelden satt), Mason Crosby. Han holdt liv i håpet om Super Bowl for gjestene, og kampen kunne gå til overtid på stillingen 22-22. Da fikk imidlertid Seahawks ballen først, og ville vinne med en touchdown på første drive. Det responderte de slik på:

Flotte greier. Da er det jo bare å sykle rundt og motta hyllest fra fansen da:

Eller grine litt mens man forteller livshistorien sin:

Good times. Vi gratulerer Seattle Seahawks med å være i sin andre Super Bowl på rad! Vinner de denne gangen også?

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x