Road to Super Bowl XXVII – 1993

Troy Aikman SB27 2

NFL Films har laget utrolig mye bra opp gjennom årene. Det inkluderer en serie med filmer om veien til Super Bowl. Her har vi funnet frem 1993-utgaven, som altså tar for seg sesongen 1992-93.

Det er 22/23 år siden dette, men det er fortsatt høykvalitets-fotball i form av NFL, og du vil nok med stor sannsynlighet kjenne igjen mange av navnene. Det er rart -ihvertfall for oss som husker dette som om det skulle være i går- å tenke på at ingen av disse spillerne er aktive lengre.

For undertegnedes del var dette sesongen med den første Super Bowl-finalen som ble sett live (ikke på stadion; via fjernsyn, og da på TV3), og spesielt godt huskes kommentatorparet PA Gullö og Jan Stenerud. Stenerud sin introduksjon av halftime-showet og artisten Michael Jackson, som han fortalte var «veldig stor her borte» fikk frem humringen. Michael Jackson var til opplysning ikke helt ukjent i Europa heller på det tidspunktet…

Vi husker også at Stenerud sendte ut hilsen til forskjellige Super Bowl-fester rundt om i Norge, inklusive det fiktive laget Oppdal Rednecks – som han ønsket lykke til med kampene det kommende året. Det har aldri vært noe lag fra Oppdal i seriespill, så kanskje det er på tide…?

Her har du ‘Road to Super Bowl XXVII’:

Denne filmen er publisert uken før Super Bowl XXVII, så den inneholder ikke film eller resultatet fra den kampen, men altså alt som skjedde i sesongen og sluttspillet som ledet opp til Super Bowl: Om du er nysgjerrig på mer rundt den sesongen (inklusive Super Bowl XXVII), så anbefaler vi denne siden hos Pro Football Reference!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x