Lyst å bli hovedtrener for et 2.divisjonslag? Stilling ledig!

Tønsberg Raiders sitt seniorlag er på jakt etter ny hovedtrener, og klubben har lagt ut stillingsannonse på Facebook-siden sin!

Raiders (i hvitt) i kamp mot Fredrikstad Kings. Foto: Kristian Ringen

Raiders, som hadde en knallsesong i fjor etter å ha vist progresjon de siste årene, hadde en laber sesong resultatmessig i 2.divisjon 2017. Klubbens seniorlag er allikevel milevis foran det man husker Tønsberg Raiders som for 5-10 år siden, og den som påtar seg oppgaven kommer til en klubb hvor mye ligger til rette for fremtidig suksess. Det gjelder eksempelvis en høyst levende juniorsatsing, en folkerik region, en hjemmebane forholdsvis sentralt i egen by, og akkurat langt nok til de fleste konkurrenter til at man neppe mister alt for mange spillere til klubber i høyere divisjoner.

Høyere divisjoner er da også målet Raiders setter seg for seniorlaget. De skriver i stillingsannonsen at:

Klubbens ambisjoner er å ha et stabilt og robust 1. divisjonslag innen 2 år.

Den som påtar seg oppgaven som hovedtrener ser ut til å få et ganske stort handlingsrom til å prege laget med egen filosofi, og så gjelder det selvsagt å evaluere talentet og kompetansen som finnes i den 25 mann store troppen i tillegg til spillere på vei opp fra eget juniorprogram – samt rekruttere nytt friskt blod!

Å være hovedtrener i norsk 2.divisjon er ikke noe man blir rik av, noe også Tønsberg Raiders indikerer i sin stillingsannonse hvor de beskriver den økonomiske kompensasjonen de gir slik:

– Dekke utgifter til trenerkurs, reisekostnader og lignende.

Selve stillingsannonsen har du i sin helhet her:

 

Som det står i stillingsannonsen kan interesserte få mer informasjon om stillingen ved å henvende seg til Kristian Berntsen via telefon (971 73 712) eller e-post (kbernts@live.com).

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x