Dokumentar: «Becoming» – Southern Oregons vei til å bli mestere

Vi har til gode å se NAIA-mesterskapskampen 2015 på nett, men 2014-utgaven har vi publisert for rundt 1 år siden. QB Austin Dodge & co. hos Southern Oregon vant da. Veien dit ble det laget en dokumentarfilm om, hvor du får treffe hovedpersonene, se mye av det som skjedde, og ikke minst får bli med på bakrommet og se hva som skulle til for å bygge et program og et lag til toppen på sitt nivå.

Austin Dodge
QB Austin Dodge, Southern Oregon

NAIA på sitt beste er virkelig bra amerikansk fotball, og her får du se en av de beste spillerne på nivået noensinne, QB Austin Dodge, og hans lag Southern Oregon. Hvis du kikker ekstra godt etter, og følger med på amerikansk fotball i Europa, så vil du muligens også se ihvertfall en assistenttrener med erfaring fra Skandinavia. Hele dokumentaren har du her:

"Becoming" Full Documentary

Det litt spesielle med dokumentaren, er at de som står bak mye av arbeidet med den selv er sentrale aktører. Vi synes ikke det tar noe vekk fra dokumentaren; det er mesterskaps-sesongen slik de opplevde den. Vi får være med på den reisen, og det er det dokumentaren er.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x