Mye godt på vei opp fra high school – møt et par spennende spillere!

Cecil Langston
RB Cecil Langston

Derrick Henry, Ezekiel Elliott, DeShaun Watson med flere er ikke langt unna å starte NFL-karrierer etter fremragende prestasjoner på college. Om man følger riktig godt med, så har man kanskje kjent til de nevnte spillerne fra når de banket på døra til college også; altså når de var på high school. Hvem er det som banker på døra til college nå? Finnes det talent som tar over i de kommende årene?

Det kan du være brennsikker på at det gjør. Spørsmålet er selvsagt hvem som lykkes når de tar steget opp.

Allie Freeman IV

En spiller som har gjort sine saker svært bra innen high school-fotball i Arkansas, er Allie Freeman IV. Han spiller receiver, og har sydd sammen tre fantastiske sesonger med 1.500+ yards. I 2014 var han kun noen titalls yards fra 2.000 yards på mottak, og da skjønner du at vi snakker om et stortalent. For å være litt mer konkret:

La oss ta en kikk på hva han står for:

Freeman IV er som man kan se en svært allsidig atlet. Det videoen ovenfor ikke viser, er at han om mulig er enda bedre i basketball. Kanskje ikke så rart når faren var en god basketballspiller på 80-tallet. Det er derfor faktisk ikke sikkert at Allie Freeman IV fokuserer på amerikansk fotball på college, da han er en meget habil point guard. Vi tipper at valget faller på den skolen som har det mest interessante tilbudet for ham innen hvilken som helst av de to idrettene.

Ulempen til Freeman IV er nok tydelig for de fleste når man ser høydepunktene ovenfor; han er definitivt ikke den største spilleren på banen. 175 cm høy er ikke akkurat drømmen for college-speiderne hverken innen amerikansk fotball eller (sannsynligvis) basketball. Allikevel; mange har lykkes når de bringer andre kvaliteter enn høyde til bordet, og det gjør definitivt Allie Freeman IV, som av MaxPreps ble rangert som sin stats beste fotball-spiller på high school-nivå før årets sesong.

Cecil Langston

Men, årets spiller på sitt nivå (3A-skoler…) i egen stat ble Allie Freeman IV ikke i 2015. En viss RB Cecil Langston dukket opp og hadde en latterlig god sesong med 3.211 yards på løp…

3A Offensive Player of the Year

 

Vi tar med oss Cecil Langston sine highlights fra årets sesong, for kanskje får du høre mer om ham i årene som kommer. Hvem vet – mye er uforutsigbart, og veien er laaaaang til NFL. Desto mer spennende å se hva som er der ute 😉

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x