Dokumentar: Peyton Manning linket til HGH-doping

Bilde 07 - Manning Broncos

I kveld er det premiere for en Al Jazeera-dokumentar som inneholder meget sterke indikasjoner på at Peyton Manning er involvert i doping via hGH – Human Growth Hormone. Du finner hele dokumentaren her!

I korte trekk: En selger av hGH, Charlie Sly, påstår på skjult kamera at han har solgt til en rekke idrettsutøvere, hvorav Peyton Manning er en. Manning skal ha blitt solgt hGH via kona Ashley Manning for å skjule sporene. Dokumentaren inneholder også svært klare indikasjoner på at Sly ikke farer med tull; f.eks. fremskaffer han hGH også til personen som er undercover i dokumentaren, og en MLB (Major League Baseball)-spiller dukker opp underveis på skjult kamera han også – hvor han snakker åpent om egen bruk av doping.

Det er tidlig å si hva dette ender opp i; Peyton Manning selv har gått hardt ut og sagt at påstandene er humbug:

Personen som -på skjult kamera- kommer med påstandene i dokumentaren har også gått ut med en kort video hvor han sier at det hele ikke stemmer:

 

Ja…den videoen var vel ikke akkurat VM i overbevisning. At sistnevnte – Charlie Sly – (forøvrig fantastisk etternavn på en som driver med lyssky virksomhet!) går ut og sier at det han sa på skjult kamera bare er tull, er ikke rart. Det var som forventet, da han ikke akkurat har noe å vinne på at virksomheten eller kunder eksponeres. Dokumentaren er utvilsomt eksplosivt innhold som vi vil høre mer om i tiden som kommer. Her har du hele dokumentaren fra Al Jazeera:

The Dark Side: Secrets of the Sports Dopers l Al Jazeera Investigations

 

Dokumentaren belyser problemstillinger som utvilsomt eksisterer, og setter kanskje Brady Quinn sine uttalelser om hGH og skadesituasjonen under årets NFL-sesong i et aktuelt lys igjen.

 

via Huffington Post

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x